Split iznenadio Vrgorac u četvrtfinalu Kupa

20.04.2013.

Split iznenadio Vrgorac u četvrtfinalu Kupa

Knin je ovoga vikenda domaćin završnog turnira Hrvatskog malonogometnog kupa, a četvrtfinalni ogledi donijeli su i jedno veće iznenađenje.

Aktualni dvostruki prvak Split Tommy, koji ove godine na puno frontova muči dosta problema, svladao je favorizirani Vrgorac sa 6:2. Iako su na početku utakmice bili u podređenom položaju, pa i rezultatskom minusu nakon gola Denisa Mijatovića, Splićani su preokrenuli susret, do poluvremena poveli s 2:1 i u nastavku došli do iznenađujuće uvjerljive pobjede. Saša Subotić zabio je tri pogotka za pobjednike, dva je dodao Pjero Andrijašević.

 

U izjednačenoj i napetoj utakmici, Uspinjača je ipak došla do zaslužene pobjede protiv Porto Tolera s 2:1. Pobjednički pogodak je pet minuta prije kraja postigao Kristijan Postružin.

Do najuvjerljivije pobjede stigao je domaćin koji je s 5:0 svladao slabu Petrinjčicu. U posljednjoj utakmici dana, Nacional je s 4:1 svladao Murter koji nije uspio prikazati igru iz posljednjih tjedana. Korab Morina postigao je dva pogotka za pobjednike, po jedan su dodali Leskovar i Kubović.

U subotu su na rasporedu polufinala, a finale se igra u nedjelju.

Final Eight, četvrtfinale:
Split Tommy - Vrgorac 6:2
Uspinjača - Porto Tolero 2:1
Kijevo Knin - Petrinjčica 5:0
Nacional - Murter 4:1

Raspored polufinala:
Kijevo Knin - Split Tommy 18:30
Nacional - Uspinjača 20:30

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri