Kijevo Knin osvajač Hrvatskog kupa!

22.04.2013.

Kijevo Knin osvajač Hrvatskog kupa!

Momčad Kijeva na najbolji je način okončala svoje domaćinstvo završnice Hrvatskog malonogometnog kupa osvojivši prvi veliki trofej u klupskoj povijesti.

Kijevo Knin novi je osvajač Hrvatskog kupa u futsalu, što je prvi takav trofej u riznici kninskog kluba. Odlično organiziran završni turnir osam klubova u Kninu tako je imao i najbolji mogući rasplet, barem gledajući iz perspektive domaćina, koji je u finalu s 5:3 svladao Uspinjaču.

 

Velika Uspinjača danas je drugoligaš, no u Kninu je pokazala kako se vraća na pravi put te je i ovo finale veliki rezultat za zagrebački klub.

Uspinjača se pobrinula da ni finale ne bude lišeno neizvjesnosti, iako su domaći sjajno otvorili s dva pogotka u prvih pet minuta - zabili su Palavra i Jelovčić. Kada su Bakula i Semren dodatno povisili vodstvo Kijeva, činilo se da gledatelje čeka rapsodija domaćih i prilično nezanimljiv nastavak utakmice, no Uspinjača je opet pokazala karakter.

S dva pogotka Javornika i jednim Hruške, Uspinjača je pet minuta prije kraja bila u poziciji za izjednačenje. Ipak, sve upitnike oko pobjednika otklonio je Saša Babić potvrdivši pobjedu Kijeva za veliko slavlje u dvorani i prvi veliki klupski trofej.

Hrvatski malonogometni kup, finale:
Kijevo Knin - Uspinjača 5:3.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri