Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Dječji i školski nogomet

Održana završnica
prvenstva OŠ grada
Zagreba

09.05.2013.
Održana završnica prvenstva OŠ grada Zagreba
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U sportskoj dvorani u Dubravi održana je završnica prvenstva osnovnih škola grada Zagreba u futsalu za dječake od 4. do 6. razreda.

Na završnom turniru sudjelovalo je 36 škola, a pobjedu su odnijeli dečki iz Osnovne škole Vrbani.

Drugo mjesto osvojila je OŠ Mato Lovrak, dok je bronca otišla u ruke OŠ Trnsko.

Pobjednici će zastupati Zagrebački sportski savez na regionalnom prvenstvu u Čakovcu s kojeg će najbolji ići na finalno natjecanje u Vinkovce.

Za natjecanje u ovom uzrastu u kategoriji djevojčica prijavile su se četiri škole koje će kroz predstojeći turnir odlučiti o najboljima.

Na završnici su sudjelovali predstavnici HNS-a: Marija Damjanović, izbornica hrvatske ženske reprezentacije, Ivica Milković, izbornik ženske kadetske reprezentacije te Nina Pavlović, voditeljica grassroots programa pri HNS-u. U ime predsjednika Davora Šukera, školama su darovane nogometne lopte.

"Lijepo je vidjeti da su i danas, u vremenu koje nudi puno drugih izbora i aktivnosti, školska igrališta još uvijek puna djece. Kroz sport razvijaju timski duh, solidarnost i suradnju, a nadamo se kako će se iduće godine još više djevojčica uključiti u ovo natjecanje", izjavila je nakon natjecanja Nina Pavlović.

Foto: Bogdan Kijanica

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Slovačka

16.11.2019.

Rujevica, Rijeka