Kampanja protiv nasilja i rasizma

Ovo je MOJA TRIBINA!

23.03.2015.

Ovo je MOJA TRIBINA!

Hrvatski nogometni savez je u sklopu borbe protiv rasizma, diskriminacije i nasilja na nogometnim tribinama u suradnji s prvoligaškim klubovima pokrenuo kampanju #mojatribina.

Cilj kampanje #mojatribina je doprinijeti borbi protiv svih oblika protupravnog ponašanja na nogometnim stadionima, od rasizma preko drugih oblika diskriminacije do navijačkog nasilja.

Kroz video spotove, hrvatski reprezentativci kao i treneri i igrači hrvatskih prvoligaša poslali su jasne poruke kakve nogometne tribine priželjkuju - tribine bez nasilja, uništavanja, rasizma, ksenofobije i drugih oblika diskriminacije.

Tribine na kojima se pjeva i na kojima se bodri 90 minuta, na kojima se poštuju protivnici, službene osobe i drugi navijači.

Pozitivna i zdrava atmosfera na tribinama je sigurno zajednička želja svih sudionika hrvatskog nogometa - od klubova i Saveza preko igrača i trenera do medija, gledatelja, navijača i cijele javnosti.

Stoga Vas pozivamo da se i sami priključite kampanji #mojatribina na način koji smatrate prigodnim - dijeljenjem videa, podrškom kampanji na društvenim mrežama ili najvažnije - kreiranjem upravo ovakve atmosfere na tribinama na koju Vas pozivaju akteri s prvoligaških terena.

Da svatko tko dođe na nogometnu utakmicu može s ponosom reći - ovo je MOJA TRIBINA!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri