Okončan treći seminar programa Uefe i HNS-a

20.06.2013.

Okončan treći seminar programa Uefe i HNS-a

U Nogometnoj akademiji HNS-a ovoga je tjedna održan treći seminar obrazovnog programa Uefe i Hrvatskog nogometnog saveza.

Obrazovni program "UEFA Certificate in Football Management" je pilot program Uefe u kojem osim HNS-a sudjeluje i Engleski nogometni savez (FA), a koji za cilj ima razvijanje managerskih vještina nogometnih djelatnika.

Ovoga tjedna polaznici su slušali predavanja na temu marketinga i odnosa s medijima i javnošću. O strategiji marketinga govorio je Uefin marketinški manager Noel Mooney, o sponzorstvima event manager HNS-a Alan Balen, dok su temu odnosa s medijima obradili Uefin stručnjak Alexis Dedes i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Ispred HNS-a su polaznike programa pozdravili voditelji projekta, Ivančica Sudac (voditeljica Međunarodnih poslova i odjela za licenciranje) i Boris Kubla (voditelj stručnog osposobljavanja) dok se u ime Uefe svima obratila Valentina Mercolli.

Program se sastoji od deset modula, od kojih su šest interaktivni moduli putem internetskog modula (e-learning) dok se ostala četiri modula realiziraju kroz dvodnevna predavanja. Svaki modul bavi se ključnim temama u području upravljanja u nogometnim strukturama - Organizacija u europskom i svjetskom nogometu, Strategija i strateško upravljanje, Operativno upravljanje, Organizacija značajnih događaja, Marketing i sponzorstva, Unutarnje i vanjske komunikacije.

Program se provodi u razdoblju od 10 mjeseci, a uspješni polaznici primit će odgovarajuće potvrde odnosno certifikate koje izdaje Swiss Graduate School of Public Administration Sveučilišta u Lausannei.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri