Milković objavio kandidatkinje za susrete s BiH

21.06.2013.

Milković objavio kandidatkinje za susrete s BiH
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska ženska U-17 reprezentacija okupit će se u razdoblju od 29. lipnja do 3. srpnja i odigrati dvije utakmice s BiH.

Hrvatska kadetska ženska reprezentacija odigrat će dvije prijateljske utakmice s vršnjakinjama iz Bosne i Hercegovine, a izbornik Ivica Milković pozvao je za tu akciju 21 nogometašicu. Reprezentacija će biti smještena u hotelu Croatia u Đakovu.

U ponedjeljak 1. srpnja utakmica će se igrati u Orašju (BiH) s početkom u 17 sati, dok će Đakovo biti domaćin utakmice u srijedu 3. srpnja u 10:30 sati.

Na popisu izbornika Milkovića našle su se sljedeće nogometašice:

Melani Mihić, Josipa Dokuzović, Doris Tomić, Petra Pezelj, Karla Šegota, Lorena Balić, Marija Kunštek, Ivana Maltašić, Sanja Sabo, Hannah Druklec, Ivana Buljević, Ena Devčić, Stela Gorički, Josipa Jurčević, Josipa Dulčić, Sara Schafhansen, Simona Murić, Mija Pirić, Mina Mehmedović, Mirna Sudan, Petra Bračević.

Uz izbornika Ivicu Milkovića, u stožeru su i trener Davor Cvetković, trenerica Dušanka Juko, trener vratarki Mario Mišljenović, kondicijska trenerica Cvita Gregov, fizioterapeutkinja Jelena Burić, doktorica Katarina Barbarić, ekonom Verica Medved, tehnička tajnica Nina Pavlović i voditeljica reprezentacije Marija Margareta Damjanović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri