Visoka pobjeda Šahtara

Srna asistent, Lakić zabio za pobjedu

12.04.2015.

Srna asistent, Lakić zabio za pobjedu
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski kapetan Darijo Srna dao je svoj doprinos visokoj pobjedi Šahtara, a Srđan Lakić bio je čovjek odluke za Paderborn.

U 19. kolu ukrajinske lige, Šahtar je odmjerio snage s Černomorecom iz Odese te s nova tri boda nastavio lov na vodeću momčad, Vidin Dynamo iz Kijeva.

Sastav iz Donecka pobijedio je 5:0, a kapetan kluba i reprezentacije Darijo Srna asistirao je u 71. minuti Luizu Adrianu za 2:0, ubačajem s desne strane.

Prvi je gol za Šahtar postigao Douglas Costa, a preostali su dio posla obavili Stepanenko, još jednom Luiz Adriano i Taison. Srna je na terenu proveo cijelu utakmicu, a Šahtar je od 30. minute imao igrača više.

U njemačkom prvenstvu Paderborn je u 28. kolu ugostio Augsburg te slavio 2:1, a nakon pogodaka Kachunge u 48. i Hojbjerga u 52. minuti, ključni se trenutak zbio u 60. minuti susreta.

Tada je hrvatski napadač Srđan Lakić glavom pogodio mrežu Augsburga za vrijednu pobjedu domaćina, koji se bori za ostanak u elitnom društvu. Lakić je utakmicu započeo u udarnoj postavi, a igrao je do 77. minute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri