Pobjede Elchea i Rijeke, remi Splita

Ligaški prvijenci Pašalića i Mitrovića, zabili i Tomečak i Rog

13.04.2015.

Ligaški prvijenci Pašalića i Mitrovića, zabili i Tomečak i Rog
Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Pašalić postigao je svoj prvi pogodak u Primeri, Matej Mitrović u MAXtv Prvoj ligi, a put do protivničkih mreža pronašli su i Ivan Tomečak i Marko Rog.

U pretposljednjoj utakmici 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Elche je u gostima pobijedio Cordobu 2:0 te tako prekinuo niz bez pobjede i napravio važan korak prema ostanku u ligi.

Za vodstvo Elchea pogodio je Roco u 41. minuti, a konačni je rezultat postavio Mario Pašalić, pogotkom glavom nakon kornera u 68. minuti. Pašalić je u dresu Elchea odigrao cijelu utakmicu.

U dvoboju 28. kola hrvatskog prvenstva, Rijeka je na Kantridi svladala Zagreb 4:1. Ivan Tomečak zatresao je mrežu Pjesnika u 37. minuti za 1:0, a precizan je bio i Matej Mitrović u 59. minuti, kada je ubilježio svoj prvenstveni prvijenac za 3:1. Tomečak i Mitrović također su odradili svih 90 minuta za Rijeku.

Dan ranije sastali su se Split i Zadar, a Marko Rog postigao je vodeći pogodak za svoj Split u 82. minuti susreta. Zadrani su potom izjednačili u sudačkoj nadoknadi te je utakmica završila bez pobjednika, 1:1.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri