Eva Pasquier posjetila Hrvatski nogometni savez

03.07.2013.

Eva Pasquier posjetila Hrvatski nogometni savez

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović ugostio je visoku dužnosnicu Fife u novim prostorima Saveza i predstavio joj aktualne projekte HNS-a.

Fifina voditeljica razvoja za Europu, Eva Pasquier, bila je u utorak gošća Hrvatskog nogometnog saveza u Ulici grada Vukovara gdje su je dočekali izvršni predsjednik Damir Vrbanović i voditeljica međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac te joj predstavili trenutne projekte Saveza.

Gospođa Pasquier bila je oduševljena uvjetima rada u novim prostorima Hrvatskog nogometnog saveza, a nakon razgledavanja ureda Pasquier je s domaćinima razgovarala o projektima Saveza koji se provode u suradnji s Fifom.

S posebnim zanimanjem je Fifina dužnosnica pratila prezentaciju novog IT sustava koji za HNS razvija tvrtka Analyticom, inače i autor sustava Comet koji su nakon HNS-a preuzeli i brojni drugi nacionalni savezi diljem svijeta.

Novi sustav bit će korišten za upravljanje poslovnim procesima i dokumentima, a razvija se na bazi Microsoft SharePointa i Officea 365.

Iako je sustav još u razvoju, Eva Pasquier doživjela je projekt kao potencijalno veliki korak naprijed u poboljšanju efikasnosti poslovnih procesa koji bi mogao poslužiti kao dobar poslovni model i drugim savezima, najavivši time da bi HNS i Analyticom još jednom mogli biti predvodnici u kreiranju i implementaciji modernih IT sustava.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri