Juniori Dugopolja amaterski prvaci Hrvatske

05.07.2013.

Juniori Dugopolja amaterski prvaci Hrvatske

Juniorska momčad Dugopolja ostvarila je veliki uspjeh osvojivši amatersko prvenstvo juniora.

Pobjedom od 2:0 u finalu protiv Radnika, juniori Dugopolja osvojili su amatersko PH te se tako plasirali u elitno prvoligaško natjecanje. U 11. minuti je Biljak iskoristio kazneni udarac za vodstvo Dugopolja, a zasluženu pobjedu Dugopolja potvrdio je Bakić u 66. minuti.

U ceremoniji dodjele pehara i medalja sudjelovali su glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac, tajnik Nogometnog Središta Split Ante Plazibat i tajnik ŽNS Šibensko-kninskog Hrvoje Kulušić dok je povjerenik Završnog natjecanja Damir Stipković u ime Saveza kao znak sjećanja predsjedniku NK Polača Viktoru Prtenjači uručio prigodne poklone.

Utakmice su se igrale na terenima HNŠK Moslavina u Kutini, NK Libertas u Novskoj, NK Gospić '91 u Gospiću, a završnica u Polači na izvrsnom terenu NK Polača.

Dugopolje - Radnik 2:0 (Biljak-11m, Bakić)

Dugopolje: Guć, Caktaš, Marasović, Ljuba, Subašić, Batinić, Biljak, Ževrnja, Bakić, Kustura, Ljuba (još su igrali: Plazibat, Batinić, Balić, Čipčić, Jurić)

Radnik: Pribolšan, Babić, Salatović, Kovačević, Mohač, Ćibarić, Kovačević, Brekalo, Bešlić, Dučkić, Huzek (još su igrali: Mahović, Fluka, Veseljak, Božić, Dugac).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri