Kadetima Imotskog amaterski naslov prvaka

05.07.2013.

Kadetima Imotskog amaterski naslov prvaka

Kadetska momčad Imotskog prvak je Hrvatske u kategoriji amatera nakon pobjede protiv HAŠK-a u finalu.

Pobjedom od 2:1 protiv HAŠK-a, kadeti Imotskog ostvarili su jedan od najvećih uspjeha kluba i izborili plasman u Prvu HNL.

Odlični Ante Maršić doveo je Imoćane u vodstvo u 13. minuti, no HAŠK se nakon primljenog pogotka probudio i zasluženo izjednačio preko Dominika Radića. Ipak, najbolji igrač utakmice, Ante Maršić, u 40. minuti još jednom pokazuje spretnost pred suparničkim golom i donosi Imotskom pobjedu.

U ceremoniji dodjele pehara i medalja sudjelovali su glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac, tajnik Nogometnog Središta Split Ante Plazibat i tajnik ŽNS Šibensko-kninskog Hrvoje Kulušić dok je povjerenik Završnog natjecanja Damir Stipković u ime Saveza kao znak sjećanja predsjedniku NK Polača Viktoru Prtenjači uručio prigodne poklone.

Utakmice su se igrale na terenima HNŠK Moslavina u Kutini, NK Libertas u Novskoj, NK Gospić '91 u Gospiću, a završnica u Polači na izvrsnom terenu NK Polača.

Hrvatsko nogometno prvenstvo za kadete, finale (amateri):

HAŠK - Imotski 1:2 (Radić/Maršić 2)

HAŠK: Čokor, Djedović, Bakran, Stepić, Lukić, Lihić, Radić, Brčić, Krajačić, Čečura, Delić (još su igrali: Belmekki, Ivančić, Plojović-Berića, Mioč)

Imotski: Kukić, Majić, Jović, Dujmović, Jakić, Zujić, Žužul, Bošnjak, Maršić, Lončar, Grubišić (još su igrali: Stanić, Fakas, Todorić, Ždero).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri