Guardiola hvali Mandžukića, Ancelotti Modrića

01.08.2013.

Guardiola hvali Mandžukića, Ancelotti Modrića

Treneri Bayerna i Reala podijelili su s medijima svoja razmišljanja o vrijednosti i značaju hrvatskih reprezentativaca u ta dva europska velikana.

Mario Mandžukić poslao je još jednu snažnu poruku novom treneru Bayerna, Pepu Guardioli, odličnim pogotkom u susretu protiv Sao Paula. Mandžukić je, kao i protiv Barcelone, ušao s klupe i postigao pogodak, ovoga puta vodeći, na asistenciju Arjena Robbena. Bayern je na kraju slavio s 2:0 te će u finalu Audi kupa igrati protiv Manchester Cityja koji je s 5:3 svladao Milan.

Nakon utakmice, Guardiola se osvrnuo i na učinak hrvatskog reprezentativca: "Mandžukić je super, super igrač i postigao je sjajan pogodak. Iznenađen sam kako lako igrači usvajaju moje ideje i kako ih izvršavaju na terenu."

Istodobno, dok mediji bruje o zanimanju prvenstveno otočkih klubova za Luku Modrića, trener Carlo Ancelotti opovrgnuo je sve glasine oko hrvatskog veznjaka:

"Nije istina da će Luka otići. Svi igrači su sretni što su ovdje i dobro rade. Modrić nam je važan igrač i igrat će ovdje ove sezone."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri