Povratak u Rijeku

Kramarić: "Da ne vjerujem u SP, ne bih bio ovdje"

03.10.2017.

Kramarić: "Da ne vjerujem u SP, ne bih bio ovdje"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ofenzivac Hoffenheima Andrej Kramarić vratio se u Rijeku, gdje je proveo dio svoje karijere i gdje će Vatreni ugostiti Finsku.

Hrvatska - Finska
Kvalifikacije za SP 2018., Skupina I
6. listopada 2017., 20:45
Stadion HNK Rijeka, Rijeka
Ulaznice

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje drugi dan priprema za pretposljednji kvalifikacijski dvoboj u Skupini I, domaći ogled s Fincima u petak. Utakmica se igra na Rujevici s početkom u 20:45, a potom Vatreni odlaze na noge Ukrajini.

"Svi znamo kakva su očekivanja. Put nam je jednostavan, tražimo pobjede, ali nećemo preskakati korake. Sjećamo se koliko smo se namučili protiv Finske te mi moramo biti oni koji će kontrolirati igru pa uz malo sreće postići i brzi pogodak. Tada ćemo se moći mirno pripremati za Ukrajinu", sažeo je Andrej Kramarić.

"Ja sam spreman, zdrav i mogu dati svoj maksimum na terenu. Mislim da svi znaju što mogu, ja bih rado igrao svaku utakmicu za Hrvatsku i nadam se da će sve dobro završiti, a odluka je na izborniku. Meni je uvijek lijepo vratiti se u Rijeku, imam drage uspomene i bit će mi zadovoljstvo budem li zaigrao. Zadovoljan svojim igrama u Njemačkoj, premda tamo ne igram klasičnog napadača. Naravno, ima i drugih igrača koji su na pragu prve postave", kaže.

Izbornik Ante Čačić zbog ozljeda ne može računati na nekolicinu igrača, a posljednji je s popisa otpao napadač Milana Nikola Kalinić.

"Počela je sezona, utakmice se igraju svaki treći dan i ozljede su sastavni dio nogometa. Sreća u nesreći jest da Hrvatska ima brojne talentirane nogometaše koji u svakom trenutku mogu zaigrati na najvišoj razini. Da ne vjerujem u prolaz na SP, ne bih bio ovdje - uvjeren sam da ćemo dati više od 100 posto i napraviti ono što hrvatski narod od nas želi, da u Rusiji postignemo ono što nismo uspjeli na prijašnjim turnirima. Optimisti smo, Hrvatska ima sjajne igrače".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri