Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.


Akreditacije za UEFA U-17 Europsko prvenstvo

 

Prijavu za medijsku akreditaciju za UEFA U-17 Europsko prvenstvo moguće je poslati isključivo putem internetskog obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici:

 

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Rok za prijavu za akreditaciju za UEFA U-17 Europsko prvenstvo je subota 29. travnja 2017. godine u 12:00 sati.

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje filtere za neželjenu poštu), a do 1. svibnja u 18:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Odobrene akreditacije bit će važeće za vrijeme trajanja cijelog turnira, za sve stadione i sve utakmice. Akreditacije nisu prenosive na druge osobe.

 

UEFA U-17 Europsko prvenstvo bit će održano od 3. do 19. svibnja 2017. godine u Hrvatskoj. Rijeka i Kostrena ugostit će susrete u "Centru B", dok će Zagreb (stadioni Sesvete i Lučko), Zaprešić i Velika Gorica ugostiti utakmice u "Centru A". Finalni susret bit će odigran u Varaždinu 19. svibnja 2017. godine.

 

Ako imate dodatnih pitanja o procesu akreditiranja, budite slobodni kontaktirati nas putem e-mail adrese: press@hns-cff.hr

 

Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak
 

Kontakt: press@hns-cff.hr

 

Sljedeća utakmica

Meksiko - Hrvatska

27.05.2017.

Prethodna utakmica

Estonija - Hrvatska 3:0

28.03.2017.

A Le Coq Arena, Tallinn