Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

RASPORED hrvatske reprezentacije uoči i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji

 

Cjelokupni raspored medijskih aktivnosti hrvatske reprezentacije i sve informacije za medije možete pronaći OVDJE

 

AKREDITACIJE za prijateljsku utakmicu između Brazila i Hrvatske (Liverpool, 3. lipnja 2018.)

 

Obavještavamo Vas kako je rok za akreditiranje za prijateljsku utakmicu Brazil - Hrvatska istekao 22. svibnja 2018. godine u 12:00 sati.  Naknadni zahtjevi neće biti uvaženi iz organizacijskih razloga. Obavijest o statusu zahtjeva poslat ćemo povratno do 27. svibnja u 20:00 sati.

 

AKREDITACIJE za Dane hrvatskog nogometa (Vukovar, 7. lipnja 2018.)

 

Nakon finala Hrvatskog kupa u Vinkovcima i završnice Kupa za mlađe uzraste u Ivankovu, Dani hrvatskog nogometa u Slavoniji nastavit će se 7. lipnja otvorenim treningom A reprezentacije u Bogdanovcima te prigodnim svečanim programom u Hrvatskom domu u Vukovaru, prije nego 8. lipnja ova manifestacija doživi svoj vrhunac prijateljskom utakmicom A reprezentacije protiv Senegala u Osijeku, što će ujedno biti ispraćaj Vatrenih na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

 

7. lipnja na rasporedu su sljedeća događanja:
17:30 Otvoreni trening reprezentacije u Bogdanovcima
19:00 Premijera HNTV-ovog dokumentarnog filma Generacija '98. (Hrvatski dom u Vukovaru)
20:30 Svečana večer hrvatskog nogometa i dodjela Trofeja HNS-a (Hrvatski dom u Vukovaru)

 

Za navedene događaje 7. lipnja možete poslati molbe za akreditacije na e-mail nika.bahtijarevic@hns-cff.hr do utorka 5. lipnja u 12:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta u Hrvatskom domu, nećemo moći uvažiti sve zahtjeve te molimo da akreditirate jednog novinara po redakciji (i jednog fotografa) te najviše tri osobe za TV ekipe. U srijedu 6. lipnja dobit ćete potvrde o statusu zahtjeva.

 

AKREDITACIJE za prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Senegala (Osijek, 8. lipnja 2018.)

 

Obavještavamo Vas kako je rok za akreditiranje za utakmicu između Hrvatske i Senegala istekao 30. svibnja u 12:00 sati. Naknadno akreditiranje nije moguće. Svi prijavljeni predstavnici medija dobit će do 4. lipnja obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o preuzimanju akreditacija. 

 

AKREDITACIJE za pripreme reprezentacije u Rovinju i Opatiji/Rijeci

 

Obavještavamo Vas kako je rok za akreditiranje za pripreme reprezentacije u Rovinju i Opatiji/Rijeci istekao 23. svibnja u 12:00 sati. Naknadno akreditiranje nije moguće. Svi prijavljeni predstavnici medija dobili su obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o preuzimanju akreditacija.


AKREDITACIJE za bazni kamp i medijski centar u Roščinu

 

Obavještavamo Vas kako je rok za akreditiranje za bazni kamp i medijski centar u Roščinu istekao 25. svibnja u 12:00 sati. Naknadno akreditiranje nije moguće. Svi prijavljeni predstavnici medija dobit će obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o preuzimanju akreditacija.


Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak

Kontakt: press@hns-cff.hr

Sljedeća utakmica

Island - Hrvatska

26.06.2018.

Prethodna utakmica

Argentina - Hrvatska

21.06.2018.