Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.


Akreditacije za praćenje hrvatske reprezentacije u Sv. Martinu na Muri

 

Mediji koji žele prisustvovati medijskim aktivnostima hrvatske A reprezentacije tijekom boravka u Sv. Martinu na Muri (5. do 8. lipnja) trebaju poslati zamolbe za akreditacije do nedjelje 4. lipnja u 12:00 sati na e-mail adresu press@hns-cff.hr, u kojem će biti navedena imena svih članova redakcija koje želite akreditirati, kao i njihova funkcija (novinar/fotoreporter/snimatelj).

 

Akreditacije za praćenje Skupštine HNS-a

 

U ponedjeljak 5. lipnja s početkom u 12:30 sati započet će s radom Skupština Hrvatskog nogometnog saveza u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ul. kneza Borne 2).

Molimo Vas da do nedjelje 4. lipnja u 12:00 sati pošaljete zahtjeve za akreditacije na e-mail adresu press@hns-cff.hr, s imenom i prezimenom svih članova redakcije koji će pratiti rad Skupštine. Akreditirane predstavnike medija obavijestit ćemo tijekom nedjelje o detaljima organizacije medijskih aktivnosti tijekom i nakon rada Skupštine.

Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak
 

Kontakt: press@hns-cff.hr

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Kosovo

02.09.2017.

Prethodna utakmica

Island - Hrvatska 1:0

11.06.2017.