Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmicu Hrvatska - Španjolska (15. studenoga)

Obavještavamo Vas kako do srijede 7. studenoga u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za susret Lige nacija između Hrvatske i Španjolske koji se igra 15. studenoga u 20:45 sati na stadionu Maksimir. 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 12. studenoga sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara.

Ne zaboravite mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. Molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati dodatne napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi. 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara  7. studenoga u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 Uzimajući u obzir kapacitet medijske tribine na stadionu Maksimir,  kao i uobičajeno veliki interes medija za praćenjem hrvatske reprezentacije, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju.

Ako imate dodatnih pitanja oko procesa akreditiranja, slobodno se javite na e-mail adresu press@hns-cff.hr.

 

Akreditacije za utakmicu Engleska - Hrvatska (18. studenoga)

Obavještavamo Vas kako je rok za slanje zahtjeva za akreditacije za utakmicu Lige nacija između Engleske i Hrvatske ponedjeljak 5. studenoga u 12:00 sati.

Susret između Engleske i Hrvatske igra se 18. studenoga s početkom u 14:00 sati po lokalnom vremenu na stadionu Wembley u Londonu.

Zahtjeve možete poslati na e-mail adresu press@hns-cff.hr (ili tomislav.pacak@hns-cff.hr), a molimo Vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Engleskog nogometnog saveza. Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice te da poštujete ograničenje od najviše dva novinara po redakciji (ne računajući snimatelje i fotoreportere).

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.

Prethodna utakmica

Engleska - Hrvatska 2:1

18.11.2018.

Wembley, London