Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

 

2. prosinca 2017. godine FIFA je otvorila proces akreditiranja za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji koji se odvija putem FIFA "Media Channela" (http://media.fifa.com).

 

28. prosinca 2017. godina istekao je rok za prijavu tiskanih i internetskih medija, novinskih i fotografskih agencija, fotografa te 'freelancera' Hrvatskom nogometnom savezu za jedinstveni korisnički broj i elektronički ključ koji su potrebni za prijavu za akreditaciju za Fifinom portalu. Redakcije koje su dobile korisničke brojeve i elektroničke ključeve trebaju iste proslijediti svojim novinarima i fotoreporterima koji se do 31. siječnja 2018. godine trebaju prijaviti za akreditaciju za FIFA "Media Channelu".

 

Radio i TV kuće koje nisu nositelji prava prijavljuju se direktno putem FIFA "Media Channela" od 1. do 28. veljače 2018. godine. I u slučaju odobrenih akreditacija, njima će pristup stadionima biti dopušten isključivo na dane kada nema utakmica. Za dodatna pojašnjenja, nenositelji TV prava mogu kontaktirati Fifu putem e-mail adrese nrh@fifa.org

 

FIFA će potvrde o odobrenim akreditacijama slati od kraja veljače 2018. godine.

 

Za rad u media centru u kampu hrvatske reprezentacije, bit će izdavane dodatne akreditacije HNS-a za medije koji nisu akreditirani od strane Fife. O tom zasebnom procesu akreditiranja obavijestit ćemo vas nekoliko mjeseci prije početka SP-a.

 

Predstavnici medija moći će se prijaviti za vize u Veleposlanstvu Ruske Federacije u RH. Akreditirani predstavnici medija moći će se prijaviti za posebne "double-entry media" vize koje će vrijediti od sredine svibnja do sredine srpnja, uz pojednostavljenu proceduru i bez naknade ako se viza preuzima u Veleposlanstvu. 

 

Na kraju, još jednom sažetak s rokovima:

 

Do 28.12.2017.: Urednici redakcija dostavljaju HNS-u zahtjev za određenim BROJEM novinarskih i/ili fotografskih akreditacija (tomislav.pacak@hns-cff.hr)

 

Do 8.1.2018.: HNS urednicima redakcija dostavlja određeni broj korisničkih imena i "elektroničkih ključeva" koje oni prosljeđuju odabranim pojedincima unutar svoje redakcije.

 

Do 31.1.2018.: Pojedini novinari i fotografi prijavljuju se za akreditaciju za FIFA SP 2018. putem FIFA "Media Channela" koristeći (1) svoj profil i (2) dobivene korisničke podatke od strane urednika.

 

Poštovane kolegice i kolege, ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi ovog procesa akreditiranja, slobodno nas kontaktirajte telefonski ili putem e-maila. Više informacija, ako želite, možete pronaći i na FIFA "Media Channelu".

 

Akreditacije za prijateljsku utakmicu Peru - Hrvatska (Miami, 23. ožujka 2018.)

 

Obavještavamo Vas da prijave za akreditacije za prijateljski susret Peru - Hrvatska možete ispuniti na sljedećoj poveznici:

 

http://kicsint.com/media-credential-application

 

Rok za prijavu za akreditacije je 11. ožujka 2018. godine.

 

Prijateljska utakmica između reprezentacija Perua i Hrvatske igra se 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju (SAD) s početkom u 20:30 sati po lokalnom vremenu.

 

Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak
 

Kontakt: press@hns-cff.hr

 

Akreditacije za prijateljsku utakmicu Meksiko - Hrvatska (Dallas, 27. ožujka 2018.)

 

Obavještavamo Vas da je otvoren proces prijava za akreditacije za prijateljski susret Meksiko - Hrvatska. Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice:

 

https://secure.sportssystems.com/events2/?eventKey=d992b4a0-2d5f-4b06-9a02-b52abe78f245

 

Rok za prijavu za akreditacije je 16. ožujka u 23:00 sata.

 

Prijateljska utakmica između reprezentacija Meksika i Hrvatske igra se 27. ožujka na stadionu AT&T u Dallasu (SAD).

 

Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak
 

Kontakt: press@hns-cff.hr

Sljedeća utakmica

Peru - Hrvatska

23.03.2018.

Prethodna utakmica

Grčka - Hrvatska 0:0

12.11.2017.