Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.


Akreditacije za susret Hrvatska - Kosovo

 

Obavještavamo Vas kako do utorka 22. kolovoza 2017. u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za susret Europskih kvalifikacija za SP 2018. između Hrvatske i Kosova koji se 2. rujna u 20:45 sati igra na stadionu Maksimir u Zagrebu.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 29. kolovoza u 20:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara.

 

Ne zaboravite mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati dodatne napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara  22. kolovoza u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Kako za domaće susrete hrvatske reprezentacije postoji veliki interes medija, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Također, iz istog razloga molimo sve redakcije da poštuju ograničenje od maksimalno tri akreditirana novinara po redakciji.

 

Akreditacije za susret Turska - Hrvatska

 

Obavještavamo Vas kako je rok za slanje zahtjeva za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Turske i Hrvatske srijeda 23. kolovoza u 12:00 sati.

 

Susret između Turske i Hrvatske na rasporedu je 5. rujna u 21:45 sati (po lokalnom vremenu) u Eskişehiru.

 

Zahtjeve možete poslati na e-mail adresu press@hns-cff.hr (ili tomislav.pacak@hns-cff.hr), a molimo Vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Turskog nogometnog saveza. Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice.

 

Ako imate dodatnih pitanja oko procesa akreditiranja, slobodno se javite na e-mail adresu press@hns-cff.hr

Glasnogovornik HNS-a: Tomislav Pacak
 

Kontakt: press@hns-cff.hr

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Kosovo

02.09.2017.

Stadion Maksimir, Zagreb

Prethodna utakmica

Island - Hrvatska 1:0

11.06.2017.