20. obljetnica prve utakmice

Odigran humanitarni susret Vatrenih i svećenika u Sisku

26.05.2015.

Odigran humanitarni susret Vatrenih i svećenika u Sisku
Foto: Drago Sopta/HNS

Na Gradskom stadionu u Sisku odigrana je humanitarna utakmica selekcije Vatrenih i reprezentacije hrvatskih svećenika, povodom 20. obljetnice prve utakmice momčadi svećenika.

Sisačka biskupija organizirala je u Sisku revijalnu utakmicu kojom je obilježena prva utakmica reprezentacije svećenika, odigrana također u Sisku protiv Austrije.

Foto: Drago Sopta/HNS

Selekciju Vatrenih, u novom humanitarnom nastupu i pod vodstvom izbornika Zorislava Srebrića, predstavljali su Mrmić, Brajković, R. Kovač, Tudor, M. Cvitanović, Šarić, Jurčić, izbornik hrvatske reprezentacije N. Kovač, Živković, Vlaović, Balaban, Pavlović, Ivančić, Krpan, Babić, Tokić, Komljenović, Mužek, Kozniku, Špehar i Bule.

Foto: Drago Sopta/HNS

Za svećenike su nastupili Jelečević, Starčević, Stojko, Matošević, Crnjak, Banfić, Ćubelić, Parlov, Blažon, Relota, Dukić, Mađer, Juraković, Brizić, Žinić, Tomić, Antunović i Horvat.

Pred čak 3000 gledatelja, što je bio najveći uspjeh ovog susreta, završilo je pobjedom Vatrenih 7:3, a posebno je atraktivan bio Krpanov gol u drugom poluvremenu, koji je od prečke zatresao mrežu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Na odličnom terenu igralo se dva puta po 40 minuta, a sudio je Vlado Svilokos, koji se u 23. minuti - nakon 23 godine - oprostio od suđenja.

Foto: Drago Sopta/HNS

Utakmica je bila i prilika za ugodnu komunikaciju s mlađim i starijim obožavateljima, a poslije sportskog druženja održana je i misa u sisačkoj katedrali.

Sav prihod s utakmice koristit će Biskupijska zaklada "Fra Bonifacije Ivan Pavletić" za stipendiranje studenata s područja Sisačko-moslavačke županije.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri