Šuker predsjednik Nogometne komisije

Uefin snažan izraz povjerenja HNS-ovim dužnosnicima

07.07.2015.

Uefin snažan izraz povjerenja HNS-ovim dužnosnicima
Foto: UEFA / Sportsfile

Čak devet hrvatskih djelatnika priključit će se predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru u radu Uefinih tijela za razdoblje od 2015. do 2019. godine.

Uefin Izvršni odbor je, uz sudjelovanje predsjednika HNS-a Davora Šukera, na sjednici u Pragu donio odluku o sastavu svojih tijela, komisija i panela za razdoblje od 2015. do 2019. godine.

Davor Šuker je kao član Izvršnog odbora imenovan za predsjednika Nogometne komisije te za dopredsjednika Komisije za marketinško savjetovanje.

Voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac i dalje će biti druga dopredsjednica Komisije za licenciranje klubova. Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović ostaje član Komisije za reprezentativna natjecanja, dok je Boris Durlen i dalje član Komisije za futsal i nogomet na pijesku.

Tajnik HNS-a, Vladimir Iveta, ostaje član Pravne komisije, a tehnički direktor Saveza dr. Romeo Jozak novi je član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć. 

Povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk novi je član Komisije za stadione i sigurnost, a dr. Zoran Bahtijarević Liječničke komisije. Dr. Bahtijarević, liječnik hrvatske A reprezentacije, ujedno je i novi član Anti-Doping panela.

Dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović ostaje u Panelu administrativnih stručnjaka. Miljenko Sakoman će, pak, ostati član Panela za izgradnju i upravljanje stadionima.

Mandatno razdoblje traje od 1. srpnja 2015. do 30. lipnja 2019. godine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri