Zadovoljstvo u redovima Hajduka

Burić: "Moji momci su bili pravi, čeka nas vrlo teška utakmica u Norveškoj"

31.07.2015.

Burić: "Moji momci su bili pravi, čeka nas vrlo teška utakmica u Norveškoj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hajduk je u prvom susretu trećeg pretkola Europske lige na Poljudu svladao Stromsgodset 2:0, a trener Burić pohvalio je igru svoje momčadi te otkrio kako slijedi nova teška utakmica u Norveškoj.

U sklopu trećeg pretkola Europske lige Hajduk je na Poljudu ugostio norveški Stromsgodset koji je svladan 2:0 pogocima Andrije Balića i Tomislava Kiša.

Trener Hajduka Damir Burić imao je riječi hvale za svoje nogometaše, kao i za samu utakmicu.

"Čestitam svojim momcima koji su bili pravi. Pokazali su sve što nogometna utakmica treba imati, agresivnost, defenzivnu i ofenzivnu organizaciju, bilo je tu i dosta prilika i udaraca, kontrole utakmice, vidjeli smo dosta toga dobroga i na kraju je ovo za nas dobar rezultat. Zadovoljni smo ovom utakmicom."

"Svi igrači koji su ušli zaslužili su to svojim treningom, radom i igrama. Meni nije bilo teško njih uvesti i staviti na mjesta u momčadi na kojima igraju i smatram da su svi dali dobar doprinos."

"Gol uvijek otvara vrata, nakon njega se otvara i utakmica, protivnik mora reagirati na to. Prvo poluvrijeme odigrali smo dobru utakmicu, imali smo dosta prilika koje nismo uspjeli realizirati. Možda je nedostajao taj završni povratni pas, kretnja u 16 metara gdje se moraš osloboditi protivnika. Ova momčad je jako, jako neugodna i protiv nje nije lako igrati, u stanju je jako brzo se transformirati u napad", nadodao je Burić o samom suparniku Hajduka.

"Odigrali smo samo prvo poluvrijeme. Čeka nas drugo poluvrijeme i vrlo teška utakmica u Norveškoj. Bit ćemo maksimalno skoncentrirani i pripremljeni za tu utakmicu."

Uzvratna utakmica trećeg pretkola Europske lige u Norveškoj je na rasporedu sljedećeg četvrtka, 6. kolovoza, s početkom u 19 sati.

Izvor: hajduk.hr

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri