Zadar ugostio povijesni skup

Održan plenum klubova 1. ŽHMNL

02.09.2015.

Održan plenum klubova 1. ŽHMNL
Foto: UEFA / Sportsfile

Komisija za mali nogomet organizirala je povijesni plenum klubova 1. Ženske hrvatske malonogometne lige u Zadru 31. kolovoza 2015. Većinom nazočnih klubova donijeli su se vrlo važni prijedlozi i zaključci u odličnoj radnoj atmosferi, te će se poslati IO-u HNS-a.

Plenum klubova otvorio je Tajnik komisije za mali nogomet, Romeo Čižmešija, koji je sve pozdravio ispred HNS-a i Komisije za mali nogomet, te riječ predao predsjedniku Komisije Borisu Durlenu, koji se zahvalio na odazivu klubova i objasnio klubovima sve detaljno za način odigravanja natjecanja, te sve o sustavu natjecanja, prenio je pozdrave od predsjednika Davora Šukera i tehničkog direktora Romea Jozaka. Ivo Zoković koji je zadužen za ženski futsal ispred Komisije za mali nogomet je rekao da je ponosan što je dio ove priče, te da je sve poduzeo da se ta liga pokrene i da je dobio veliku podršku svih iz HNS-a te zaželio klubovima puno uspjeha u radu i sportskim rezultatima.

Na plenumu klubova bili su nazočni: Boris Durlen, predsjednik Komisije, Romeo Čižmešija, tajnik Komisije i Ivo Zoković, član Komisije za mali nogomet.

Od klubova su bili nazočni: ŽNK Istra, MNK Kozakiv Zagreb, MNK Mirilović Zagora, MNK MC Plus, MNK Rugvica, MNK Split Tommy i MNK Super Chicks.

U natjecanje se prijavilo deset klubova: MNK Split Tommy - Split, MNK Kozakiv Zagreb - Zagreb, MNK Rugvica - Rugvica, MNK Mirilović Zagora, MNK MC Plus, MNK Super Chicks - Poličnik, ŽNK Istra - Pula, MNK Alumnus - Zagreb i MNK Jack Pot- Rijeka.

Natjecanje se odigrava turnirski na tri turnira:

- prvi turnir 05. - 06.12.2015., Zadar, domaćin Super Chicks
- drugi turnir 30. - 31.01.2016., Zagreb, domaćin MNK Kozakiv Zagreb
- treći turnir 20. - 21.02.2016., Pula, domaćin ŽNK Istra.

Natjecanje vodi Komisija za mali nogomet putem vodstva natjecanja. Predloženo je vodstvo natjecanja: povjerenik natjecanja, Miroslav Dugeć – Solin, disciplinski sudac, Zlatko Nakić - Šibenik. Predlaže se Komisiji nogometnih sudaca da povjerenik za određivanje sudaca bude Edi Šunjić - Split.

Svi klubovi su dobili po tri futsal Nike lopte za početak natjecanja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri