Veliki korak naprijed

Dobrodošli na nove internetske stranice HNS-a

22.11.2013.

Dobrodošli na nove internetske stranice HNS-a


Danas je u hotelu DoubleTree by Hilton predstavljena nova internetska stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

"Sretni smo što Vam možemo predstaviti web rješenje koje je na razini ugleda Saveza i hrvatske reprezentacije", rekao je na predstavljanju glasnogovornik Tomislav Pacak u društvu predsjednika Davora Šukera i izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića koji su kao rukovoditelji dali punu podršku izradi ovih stranica.

Nove web stranice dostupne su na istoj internetskoj adresi kao i do sada, a dizajnom se pratio novi vizualni identitet Saveza. Cilj je bio napraviti preglednu stranicu jednostavnu za korištenje, a istodobno vizualno privlačnu.

Site se automatski prilagođava ekranu koji koristite, od desktopa preko tableta do mobitela, pa ćete sve informacije koje tražite lako pronaći i na mobilnoj verziji stranice.

Sve ljubitelje hrvatske reprezentacije i korisnike web stranica HNS-a zasigurno će razveseliti duboka baza podataka - sve utakmice svih reprezentacija, sa zapisom svih odigranih utakmica za svakog igrača koji je nastupio za bilo koju hrvatsku selekciju.

K tomu, na jednom mjestu ćete moći pronaći i zapisnike sa svih utakmica MAXtv Prve lige, 2. HNL i svih trećih liga. I dalje su Vam dostupni svi dokumenti i propisi Saveza, kao i razni obrasci, dokumenti i literatura Uefe, HNS-a ili Nogometne akademije.

Kako i priliči Savezu čija će reprezentacija za pola godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu, HNS od sada ima i englesku verziju web stranice. Naravno, potpuno je integrirana s društvenim mrežama na kojima ste Vi, naši navijači, iznimno aktivni - sa 170.000 "fanova" na Facebooku, HNS ima jednu od najposjećenijih društvenih mreža u Europi u omjeru prema broju stanovnika.

Nova web stranica samo je podloga za još bolje praćenje svih hrvatskih selekcija i hrvatskog nogometa u cjelini, od profesionalne do grassroots razine. Pozivamo i Vas da svojim idejama, konstruktivnim kritikama i savjetima pomognete oblikovati ovo web rješenje u budućnosti.

Uživajte u surfanju novim webom HNS-a!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri