Turnir U-15 momčadi

Dinamo slavio na završnici Nike Premier Cupa

10.04.2016.

Dinamo slavio na završnici Nike Premier Cupa
Foto: Arhiva HNS

U nedjelju su na 19. završnici Nike Premier Cupa odigrani polufinalni susreti, kao i finalni dvoboj u kojem je Dinamo slavio nad Splitom te je tako osigurao sudjelovanje na europskoj završnici Nike Premier Cupa.

Nakon što su subotnje utakmice po skupinama Nike Premier Cupa na terenima NK Špansko iznjedrile polufinalne parove, sami polufinalni susreti donijeli su dvoboje Splita i Halubjana te Dinama i Rijeke. U prvom susretu Split je minimalno bio bolji od Halubjana, dok je u drugom Dinamo s 2:0 slavio nad Rijekom.

Foto: Arhiva HNS

U finalnom dvoboju Dinamo je pogocima Luke Jančića i Ajdina Hasića svladao Split te je tako osigurao sudjelovanje na europskoj završnici Nike Premier Cupa koja će se održati u Helsinkiju od 6. do 8. svibnja 2016. godine.

Foto: Arhiva HNS

Također, dodijeljene su nagrade za individualna priznanja. Najboljim igračem proglašen je Dinamov Tomislav Krizmanić, najboljim strijelcem njegov suigrač Luka Jančić, dok je najbolji vratar Splitov Nikola Radić.

Foto: Arhiva HNS

Nagrade za najbolje pojedince dodijelili su Oliver Zelenika (vratar Lokomotive), Bojan Knežević (igrač Dinama i kapetan hrvatske U-19 reprezentacije) te Nikola Moro (igrač Dinama i kapetan hrvatske U-17 reprezentacije za vrijeme Svjetskog prvenstva u Čileu).

Foto: Arhiva HNS

Nagrade ekipama (pehare i medalje) dodijelili su Mislav Krznarić (Nike Hrvatska) i Mladen Ivančić (izbornik hrvatske U-15 reprezentacije Hrvatske).

Foto: Arhiva HNS

Također, svima prisutnima na uspjehu su čestitali i tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, glavni instruktor HNS-a Ivan Bedi te predsjednik Stručne komisije HNS-a Marijan Vlak.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri