Uspješne prezentacije

Akademija HNS-a ugostila edukatore za UEFA B kategoriju

13.04.2016.

Akademija HNS-a ugostila edukatore za UEFA B kategoriju
Foto: Drago Sopta/HNS

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza ovoga je tjedna domaćin radne grupe edukatora za UEFA B licencu.

U organizaciji Nogometne akademije HNS-a, edukacija za voditelje edukacija za UEFA B kategoriju održava se od 11. do 14. travnja u Zagrebu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Na radnu grupu u Zagrebu stigli su predstavnici nogometnih saveza Armenije, Sjeverne Irske, Poljske i Azijske nogometne konfederacije, a instruktori grupe bili su Vatroslav Mihačić, ravnatelj Nogometne akademije HNS-a te stručnjaci Boris Kubla, Zdravko Marić, Branimir Ujević, Mario Tot i Tomislav Gričar.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Poseban gost Uefe na edukaciji bio je član Uefinog Odbora za razvoj i tehničku podršku, Mario Gjurcinovski, dok su predavački kadar na edukaciji činili tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak, druga dopredsjednica Uefine Komisije za licenciranje klubova te voditeljica odjela za međunarodne poslove i licenciranje u HNS-u Ivančica Sudac, instruktor Zagrebačkog nogometnog saveza Goran Lacković te treneri Mate Prskalo, Ivica Landeka i Ivan Kepčija.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

U sklopu programa održane su edukativne prezentacije, dok su praktične demonstracije održane uz pomoć demonstrativnih grupa koje su činile selekcija Zagrebačkog nogometnog saveza, drugoligaša Sesveta i mlađih dobnih kategorija Dinama.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Ovo je naša osma organizacija ovakvih Uefinih događanja. Svi zajedno, uključujući i naše goste, zadovoljni smo do sada odrađenim, kako programski tako i tematski. Izuzetno uspješne bile su i praktičke prezentacije te sam zbog toga zahvalan i našim domaćinima iz Sesveta, kao i pokaznim grupama Dinama i selekcije ZNS-a. Također, jednako sam zahvalan i svim predavačima Nogometne akademije HNS-a koji su i ovom prilikom pokazali da naši treneri imaju od koga i što naučiti", kazao je ravnatelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri