Srebrić prima Dijamantni red časti

Kongres Uefe i sastanak Izvršnog odbora

02.05.2016.

Kongres Uefe i sastanak Izvršnog odbora
Foto: Getty Images

U Budimpešti se ovoga ponedjeljka sastaje Izvršni odbor Uefe, a na kraju dana višem savjetniku predsjednika HNS-a Zorislavu Srebriću bit će uručen Dijamantni red časti. U utorak će u Mađarskoj zasjedati Uefin kongres.

Uefin Izvršni odbor sastaje se danas u Budimpešti, dan prije 40. redovnog kongresa Uefe koji će također biti održan u glavnom gradu Mađarske.

Izvršni odbor, u čijem radu sudjeluje i predsjednik HNS-a Davor Šuker, razgovarat će o posljednjim pripremama za Europsko prvenstvo u Francuskoj te će odlučivati o pravilnicima raznih Uefinih natjecanja, kao i o novoj verziji Uefinog disciplinskog pravilnika za 2016. godinu.

Večeras će, pak, dugogodišnji djelatnik Hrvatskog nogometnog saveza, bivši glavni tajnik te sadašnji viši savjetnik predsjednika, Zorislav Srebrić, primiti visoko priznanje Europske nogometne federacije - Dijamantni red časti.

Na Uefinom kongresu u utorak u Uefin Izvršni odbor bit će izabrana prva ženska članica u povijesti, dok će 54 zemlje članice Uefe glasovati i o prihvaćanju Nogometnog saveza Kosova u članstvo Uefe.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri