Pioniri, kadeti i juniori

Sisak domaćin završnice Kupa za mlađe uzraste

04.05.2016.

Sisak domaćin završnice Kupa za mlađe uzraste
Foto: Drago Sopta/HNS

Na igralištu Segeste u Sisku, u četvrtak 19. svibnja bit će odigrane finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste.

Gledatelje u Sisku čeka pravi nogometni doživljaj na kojem će se predstaviti budućnost hrvatskog nogometa. Naime, u jednom danu bit će odigrana tri finalna susreta Hrvatskog kupa u kategorijama pionira, kadeta i juniora, a sve utakmice moći će se pogledati i u programu Hrvatske nogometne televizije (HNTV).

Prvi će na teren izaći pioniri Slaven Belupa i Dinama (12:00 sati), a nakon njih snage će u 15:00 sati snage odmjeriti juniori Hypo Limač Elektre i Dinama.

Zagrebački klub izborio je i finale kadeta u kojem će za titulu pobjednika igrati protiv splitskog Hajduka (18:00). Kadeti Dinama i Hajduka i u prvenstvu vode zanimljivu utrku za naslov prvaka, pa se s pravom očekuje odličan nogomet i neizvjesna utakmica u finalu Kupa.

Hrvatski nogometni savez će po prvi puta organizirati i proglašenje zaslužnih pojedinaca u sedam kategorija za natjecateljsku sezonu 2015./16. Osim uručivanja odličja pobjednicima i sudionicima finala, bit će odabrani najbolji igrač, najbolji vratar i najbolji trener u sva tri uzrasta, najbolji sportski djelatnik i najbolji mladi sudac, a dodijelit će se i nagrada za fair-play potez godine. Posebno vrijedi istaknuti godišnju nagradu HNS-a za doprinos radu s mlađim uzrasnim kategorijama.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri