Počela internetska prodaja

Ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa

05.05.2016.

Ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

U prodaji su ulaznice za finalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Slaven Belupa, a koja će biti odigrana 10. svibnja na stadionu Gradski vrt u Osijeku.

Finale Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Slaven Belupa na rasporedu je u utorak, 10. svibnja, u 18 sati na Gradskom stadionu u Osijeku.

Ulaznice za finalnu utakmicu HNK-a mogu se kupiti na sljedećoj poveznici, a u slučaju da se cijeli kontingent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona Gradski vrt od 8. svibnja, od 12 do 18 sati, do prodaje preostalih ulaznica.

Navijači Dinama i Slaven Belupa ulaznice mogu kupiti i izravno preko svojih klubova.

Ulaznice su u sljedećim sektorima dostupne po cijenama:

Sjever          30,00 kn
Jug               30,00 kn
Istok            40,00 kn
Zapad dolje  50,00 kn
Lože             100,00 kn

Kupci ulaznica isključivo putem internetske prodaje automatski sudjeluju u nagradnoj igri putem koje imaju mogućnost osvojiti dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca).

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Internetska prodaja traje do 9. svibnja u 12 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri