Novo priznanje za hrvatskog suca

Saša Tomić sudi na Svjetskom prvenstvu u futsalu

25.08.2016.

Saša Tomić sudi na Svjetskom prvenstvu u futsalu
Foto: UEFA / Sportsfile

Novo veliko priznanje Komisiji nogometnih sudaca, kao i Hrvatskom nogometnom savezu stiglo je iz Fife koja je hrvatskog futsalskog suca Sašu Tomića odredila za suca na Svjetskom prvenstvu u futsalu.

Hrvatski futsalski sudac Saša Tomić dobio je novo priznanje. Sudački odjel Fife odredio ga je kao jednog od 40 sudaca koji će suditi na predstojećem Svjetskom prvenstvu u futsalu koje će se od 10. rujna do 1. listopada održati u Kolumbiji.

Tomić je prethodno dobio i povjerenje od Uefe koja ga je izabrala da sudi finale Europskog prvenstva u Belgiji 2014. godine te polufinale Europskog prvenstva u Srbiji početkom ove godine. Također, ove je godine sudio i polufinale te finale Uefa futsal kupa u Madridu.

"Ponosan sam i počašćen što sam dobio priliku suditi na Svjetskom prvenstvu u futsalu. Ovakva prilika pruža se praktički jednom u životu. Nema svatko tu privilegiju i čast otići na Svjetsko prvenstvo koje se održava svake četiri godine. Polako se spremam i za desetak dana putujem u Kolumbiju", kazao je kratko za hns-cff.hr Tomić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri