Šuker ugostio rukovodstvo NFSBiH

"Posjet koji potvrđuje prijateljske odnose"

21.10.2016.

"Posjet koji potvrđuje prijateljske odnose"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ugostio je danas u sjedištu Saveza delegaciju Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (NFSBiH) predvođenu predsjednikom Elvedinom Begićem.

Predsjednik NFSBiH Elvedin Begić i drugi potpredsjednik Ivan Beus primljeni su kod predsjednika HNS-a Davora Šukera s kojim su obišli prostorije Saveza i upoznali se s funkcioniranjem HNS-a te su potom razgovarali o suradnji dva susjedna nogometna saveza.

"Drago mi je što smo mogli ugostiti kolege iz NFSBiH, a i ovaj posjet potvrđuje prijateljske odnose koje HNS gaji sa savezima iz okruženja. Imamo puno zajedničkih tema i slične izazove s kojima se suočavamo, pa si razmjenom iskustva sigurno možemo pomoći. Razgovarali smo naravno i o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nadam se da će se obje reprezentacije plasirati u Rusiju, iako imamo zahtjevne suparnike", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Predsjednik NFSBiH Elvedin Begić također je pohvalno govorio o suradnji dva saveza:

"Nama je uvijek dobro čuti više o iskustvima i organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza koji je po rezultatima lider u našoj regiji te puno toga možemo primijeniti u našem radu. Temelji dobre suradnje već su postavljeni, a želja je oba saveza nastaviti izmjenjivati znanja, iskustva i rješenja za različite izazove."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri