Dolazak predsjednika Uefe

Aleksander Čeferin gost HNS-a i premijera Plenkovića

01.12.2016.

Aleksander Čeferin gost HNS-a i premijera Plenkovića
Foto: UEFA

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin posjetit će Hrvatsku 20. prosinca ove godine te će tom prilikom uz dolazak u sjedište Hrvatskog nogometnog saveza biti primljen i kod hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je službeni poziv predsjedniku Uefe, Aleksandru Čeferinu, za dolazak u Zagreb, a vodeći čovjek europskog nogometa prihvatio je taj poziv te će krajem prosinca posjetiti Hrvatsku kao jednu od prvih destinacija koje će obići kao predsjednik Uefe, što je veliko priznanje i čast Hrvatskom nogometnom savezu.

Predsjednika Uefe primit će i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije, koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za mjestom predsjednika Uefe. Sada zajedno surađuju i u okviru Uefinog Izvršnog odbora čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Šuker i rukovodstvo Saveza razgovarat će s predsjednikom Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci Uefe važnim razvojnim projektima HNS-a. Hrvatski nogometni savez uvjeren je u razumijevanje novog predsjednika Uefe za izazove malih i srednjih saveza, posebno u svjetlu reorganizacije klupskih natjecanja te će dio razgovora biti posvećen upravo tim temama.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri