Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Manjine

Ponosni na suradnju sa Savezom

Čeferinu dres
Svjetske organizacije
Roma

22.12.2016.
Čeferinu dres Svjetske organizacije Roma
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Prilikom posjete predsjednika Uefe Aleksandera Čeferina Hrvatskoj, u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza prigodni dres Svjetske organizacije Roma predsjedniku Uefe uručio je Toti Dedić.

Predsjednik Svjetske organizacije Roma Toti Dedić uručio je Čeferinu dres s brojem 10 i porukom "Stop nasilju, mržnji, rasizmu i huliganizmu" te je tom prilikom istaknuo zahvalu HNS-u i predsjedniku Davoru Šukeru na velikoj potpori u organizaciji nogometnih aktivnosti za pripadnike nacionalnih manjina.

Dedić je bio i gost Hrvatskog nogometnog saveza na Skupštini Saveza:

"Mi smo zaista ponosni na suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom. Proteklih godina odradili smo toliko projekata, kampova, skupova, druženja, utakmica i konferencija da je to teško sve pobrojati, a sve to ne bi bilo moguće bez podrške predsjednika Šukera i cijelog nogometnog saveza. Posebno nas veseli uspjeh kampova nacionalnih manjina. To je jedinstven projekt u cijelom svijetu koji smo prezentirali diljem Europe i svugdje smo vidjeli samo oduševljenje. Evo veseli nas što je i UEFA prepoznala značaj tog projekta s nagradom za jedan od tri najbolja grassroots projekta u Europi. To je veliko priznanje za Savez i za sve nas."

U zaključku, Dedić je iskazao uvjerenje nastavkom dobre suradnje:

"U svakodnevnom radu na ovim projektima vidio sam s koliko truda i ljubavi djelatnici Saveza na čelu s predsjednikom rade na svim projektima u nogometu, a posebno u našim projektima s nacionalnim manjinama. Na tome sam im od srca zahvalan, uz uvjerenje da ćemo istim tempom nastaviti i u budućnosti."

Još vijesti