Baza i smjernice za rad s mladim nogometašima

Jozak predstavlja "Razvojni program HNS-a"

24.02.2017.

Jozak predstavlja "Razvojni program HNS-a"

U ponedjeljak 27. veljače u Zagrebu će biti predstavljena knjiga "Razvojni program HNS-a".

Tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza, dr. Romeo Jozak, tom će prigodom održati prezentaciju i predstaviti "Razvojni program HNS-a" kao stručni nogometni materijal koji će poslužiti kao baza sa smjernicama u radu i razvoju hrvatskih nogometaša od najmlađe do seniorske dobi. Knjiga će naknadno biti prevedena i na engleski jezik.

"Zbog svoje kompleksnosti i zahtjevnosti, izrada ovog stručnog materijala koja je u sebi sadržavala prikupljanje podataka i analize, traje već nekoliko godina te mi je izuzetno drago da će ovaj dokument ubrzo ugledati svjetlo dana i da ćemo biti jedna od zemalja koja ima svoj stručni razvojni unificirani program rada za edukaciju i razvoj nogometaša", najavio je dr. Jozak.

Nakon predstavljanja "Razvojnog programa HNS-a", dr. Jozak će okupljenim predstavnicima medija biti dostupan za odgovore na pitanja na konferenciji za medije, u svom završnom obraćanju medijima u funkciji tehničkog direktora HNS-a. Podsjećamo, Jozak početkom ožujka službeno postaje sportski direktor GNK Dinamo.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri