Narod voli reprezentaciju

Navijači složni: "Jako nam je drago vidjeti Vatrene u SAD-u"

28.05.2017.

Navijači složni: "Jako nam je drago vidjeti Vatrene u SAD-u"
Foto: Arhiva HNS

Hrvatski navijač iz Sjedinjenih Američkih Država, Stanko Bilaver, prenio je oduševljenje tamošnje hrvatske zajednice te pohvale Hrvatskom nogometnom savezu zbog nastupa nogometne reprezentacije u Sjevernoj Americi.

Stanko Bilaver, otac troje djece, rođen je u Škabrnji te živi u Sjedinjenim Američkim Državama 50 godina, a u subotu je napokon mogao uživo pratiti susret hrvatske reprezentacije - prijateljsku utakmicu s Meksikom u Los Angelesu, prvi nastup Vatrenih na sjevernoameričkom tlu.

"Nama Hrvatima jako je drago što je Davor Šuker doveo Vatrene ovdje u Los Angeles. Godinama smo to željeli, da pokažemo koliko narod voli hrvatsku reprezentaciju. Mi se kao Hrvati moramo nastaviti boriti za ono što je najbolje za hrvatski nogomet, koji je prepoznat u cijelom svijetu", poručio je.

"Hrvatska je možda mala zemlja, ali ima veliko srce za svoju državu i za nogomet. Za državu od 4,5 milijuna stanovnika uistinu mnogo znači kada njezine nogometaše gleda preko 60.000 ljudi na stadionu. Naši navijači su se okupili i pjevali već tri sata prije utakmice, iščekujući izlazak hrvatske reprezentacije na teren", dodaje Bilaver.

Hrvatski nogometni savez treba nastaviti zacrtanim putem, smatra hrvatski navijač iz SAD-a:

"Čestitam Hrvatskom nogometnom savezu, to je jedna od najboljih organizacija u Hrvatskoj. Bio sam dva puta u Hrvatskoj na svjetskoj smotri Hrvata iz dijaspore, ali ovo što sada HNS radi potvrđuje da se radi o najboljoj upravi".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri