Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Veterani

85. rođendan kluba

Veterani HNS-a na
proslavi NK Zlatna
Luka u Sukošanu

20.08.2017.
Veterani HNS-a na proslavi NK Zlatna Luka u Sukošanu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

NK Zlatna Luka iz Sukošana, član županijske nogometne lige Zadar, slavi 85 godina postojanja kluba, a uz ovu značajnu obljetnicu organizirali su prijateljsku utakmicu.

Ovaj događaj uveličao je i nastup Selekcije veterana HNS-a koji su u prijateljskoj utakmici odmjerili snage s domaćinima. Početni udarac izveo je 79-godišnji Rajko Martinac, najbolji strijelac svih vremena momčadi Zlatne Luke i njihov dugogodišnji tajnik.

Domaćini su u prvom dijelu nastupili sa seniorskom ekipom gdje su stekli rezultatsku prednost, no u drugom dijelu, kada je nastupila kombinirana momčad seniora i veterana, Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza uspjela je sustići domaćina na konačnih 6:6.

Strijelci za Selekciju HNS-a bili su Vidović (2), Peternac (2), Miletić i Margalić, dok su za domaćine pogotke postigli Darko Smolić (4), Paleka i Davor Smolić. Predsjednik kluba Niko Pavić zahvalio se na dolasku Selekcije veterana HNS-a, a prije utakmice kapetani momčadi izmijenili su prigodne plakete koje će krasiti vitrine i podsjećati na ovaj sportski događaj.

Još vijesti