Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Grassroots > Veterani

Uvjerljiva prijateljska pobjeda

Veterani HNS-a na
proslavi 80 godina NK
Slunj

28.08.2017.
Veterani HNS-a na proslavi 80 godina NK Slunj
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

NK Slunj iz istoimenog mjesta, član 4. HNL Središte, slavi 80 godina postojanja kluba, a uz ovu obljetnicu organizirali su prijateljsku utakmicu.

Ovaj događaj uveličao je i nastup Selekcije veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koja je u prijateljskoj utakmici pred 200-tinjak gledatelja svladala veterane Slunja rezultatom 5:0. Strijelci za Selekciju HNS-a bili su: Filipović (2), Čivrag, Dužić i Margalić.

Prije utakmice, kapetan momčadi Selekcije veterana HNS-a Željko Župetić uručio je domaćinu prigodnu plaketu, a sudio je Ivica Grgić. Domaćin je tijekom lipnja već organizirao sportska druženja i nogometne susrete, a ovo je bila prilika da i veterani koji su uključeni u rad kluba obilježe ovu značajnu obljetnicu.

Na zajedničkom domjenku nakon utakmice gradonačelnik Slunja Jure Katić zahvalio je Selekciji veterana HNS-a na dolasku, a predsjednik Komisije veterana HNS-a Petar Jurčević zahvalio je domaćinu na pozivu i gostoprimstvu.

Još vijesti