Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Još jedna promašena "ekskluziva"

HNS nije odabrao
kamp u Rusiji

13.11.2017.
HNS nije odabrao kamp u Rusiji
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski nogometni savez ovim putem demantira naslov na portalu Sportskih novosti kako je "HNS odabrao kamp u Rusiji", što je potpuna neistina.

Hrvatski nogometni savez nije odabrao kamp u Rusiji, niti će ga odabrati prije ždrijeba FIFA Svjetskog prvenstva na kojem ćemo saznati protivnike, raspored i gradove u kojima će hrvatska reprezentacija igrati utakmice.

Stoga je i cjelokupni naslov objavljen na portalu Sportskih novosti izmišljen, što ne priliči ugledu Sportskih novosti kao jedinog dnevnog sportskog lista u zemlji.

Nažalost, to je već tko zna koji primjer izmišljenih ili iz konteksta "izvijenih" naslova, najčešće objavljenih na portalu, a ponekad i u tiskanom izdanju Sportskih novosti, koje inače smatramo prirodnim partnerom hrvatskog nogometa s obzirom na veliki prostor i pažnju koju SN posvećuju upravo u nogometu.

U moru senzacionalističkih naslova i nekvalitetnog novinarstva koje se pojavilo dolaskom interneta, priželjkujemo da upravo Sportske novosti ostanu prepoznata kvaliteta koju mogu poštovati igrači, treneri, dužnosnici, a prije svih čitatelji. Iz tog razloga, nužno je da "online" redakcija SN usuglasi strategiju s tiskanim izdanjem i konačno tekstove iz tiskanih izdanja počne opremati odgovarajućim, a ne 'click-bait' naslovima koji ruše rejting Sportskih novosti te njihovih urednika i autora.

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Brazil - Hrvatska

03.06.2018.