Odluka u 38. minuti

Velika pobjeda Nacionala u Ligi prvaka

22.11.2017.

Velika pobjeda Nacionala u Ligi prvaka
Foto: Arhiva HNS

U svom prvom nastupu u ovosezonskom Elitnom kolu Lige prvaka, zagrebački Nacional svladao je ruskog predstavnika, bivšeg prvaka Europe, moskovsku Dinu.

Hrvatski malonogometni prvak, Nacional iz Zagreba, prošle se sezone do zadnjih minuta borio za plasman na Final Four UEFA Futsal Cupa, a i ove je sezone izborio mjesto među 16 najboljih momčadi Europe.

U Skupini B Elitnog kola, koja se igra u Lisabonu, Nacional je u susretu prvog kola snage odmjerio s Dinom iz Moskve te osvojio vrlo vrijedne bodove unatoč zaostatku iz 14. minute, kada je Rusima prednost donio Razuvanov.

Igrala se 17. minuta kada je Matheus izjednačio na 1:1 - rezultat s kojim se otišlo na odmor - a Gomes je u 32. minuti preokrenuo na 2:1 za Zagrepčane. Ipak, samo minutu poslije Razorenov poravnava na 2:2.

Trenutak odluke zbio se dvije minute prije isteka vremena, kada je Matheus svojim drugim pogotkom donio pobjedu Nacionalu (3:2).

U drugoj utakmici prvog kola sastaju se domaćin Sporting i belgijski Halle-Gooik, a Nacional u drugom kolu igra protiv Portugalaca - prošlosezonskih finalista Lige prvaka. Na Final Four plasirat će se samo pobjednik skupine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri