Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

10. godišnjica djelovanja

Šukeru i HNS-u
zahvalnice Hrvatskog
fair play odbora

15.12.2017.
Šukeru i HNS-u zahvalnice Hrvatskog fair play odbora
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Zagrebu je danas održana svečanost obilježavanja 10. godišnjice djelovanja Hrvatskog fair play odbora na kojoj su dodijeljene zahvalnice osobama i organizacijama koje su surađivale u provedbi aktivnosti podržavanja fair playa u dosadašnjem razdoblju.

Zahvalnice su dodijeljene i Hrvatskom nogometnom savezu te predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru koji su poduprli aktivnosti na promociji fair playa davanjem značajnog doprinosa u izradi priručnika o fair playu: "Živjeti fair play".

Prilikom primanja zahvalnica, Šuker je čestitao Hrvatskom fair play odboru na dosadašnjem radu te je dodao kako će Hrvatski nogometni savez uvijek podržavati aktivnosti usmjerene promociji fair playa u sportu, kao što je to činio i do sada. Uz Šukera, na svečanosti obilježavanja 10. godišnjice djelovanja Hrvatskog fair play odbora Hrvatski nogometni savez predstavljao je viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka