U organizaciji NK Rudar iz Labina

Održana plenarna sjednica klubova Treće HNL Zapad

05.02.2018.

Održana plenarna sjednica klubova Treće HNL Zapad
Foto: Arhiva HNS

U subotu je u Labinu održana plenarna sjednica klubova Treće HNL Zapad, u organizaciji NK Rudar.

Plenarnoj sjednici klubova Treće HNL Zapad, unatoč teškim vremenskim uvjetima, odazvali su se predstavnici 12 od ukupno 18 klubova sudionika.

Na dnevnom su redu, između ostaloga, bila izvješća za jesensku sezonu povjerenika za natjecanje Damira Stipkovića, zatim povjerenika za suđenje Ivana Peraića, povjerenika za sigurnost Valentina Didovića i disciplinskog suca Gordana Šobana te su ista jednoglasno usvojena.

Foto: Arhiva HNS

Sjednici su nazočili i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza: Marijan Kustić, direktor Odjela natjecanja i infrastrukture koji je pohvalio odličnu organizaciju te nazočne upoznao reorganizacijom Ureda HNS-a, zatim Neven Šprajcer, koordinator natjecanja koji je najavio i obrazložio postupak utvrđivanja uvjeta za klubove Treće HNL, kao i Sreten Ćuk, glavni instruktor koji se osvrnuo na problematiku u stručnom dijelu.

Sjednicu je prigodnim govorom zaključio viši savjetnik predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić, koji je nazočnima prenio pozdrave vodstva Saveza te naglasio da je osnova uspjeha predan i kvalitetan rad u klubovima. Zahvalio se na pomoći u organizaciji zajedničkih aktivnosti te poželio uspješan nastavak natjecateljske godine.       

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri