Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Bratislava domaćin

Davor Šuker na
sjednici Izvršnog
odbora Uefe

25.02.2018.
Davor Šuker na sjednici Izvršnog odbora Uefe
foto: UEFA
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U nedjelju je u Bratislavi održana sjednica Izvršnog odbora Uefe na kojoj je sudjelovao i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Slovačka prijestolnica Bratislava domaćin je sjednice Izvršnog odbora Europske nogometne federacije, čiji je član i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Sjednicom, koja je biti održana u hotelu Grand Hotel River Park, rukovodio je predsjednik Uefe Aleksander Čeferin.

Izvršni je odbor razgovarao i glasovao o petom ciklusu Uefinog HatTrick programa koji će se odvijati od 2020. do 2024. godine. Uefin program solidarnosti i razvoja započet je 2004. godine i u međuvremenu je postao jedan od najvećih razvojnih programa koje je ikad pokrenula neka sportska organizacija.

Foto: Davor Šuker i Zbigniew Boniek
 

Teme su bile i nagradni fond za Europsko prvenstvo 2020. godine koje će se odvijati u 12 gradova diljem Europe. IO će potvrditi propozicije nekoliko natjecanja, a razgovarat će se i o sigurnosti na stadionima.

U ponedjeljak je u Bratislavi na rasporedu i 42. redovni Kongres Uefe.

Naredna sjednica Izvršnog odbora Uefe zakazana je za 24. svibnja u Kijevu, prije finala Lige prvaka koje će biti održano u glavnom gradu Ukrajine.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka