Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Delegacija HNS-a na sastanku

Pripreme za 16.
Memorijal vukovarskih
branitelja

13.03.2018.
Pripreme za 16. Memorijal vukovarskih branitelja
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza posjetila je Vukovar, povodom sastanka Organizacijskog odbora Memorijala vukovarskih branitelja.

Memorijal vukovarskih branitelja ove se godine održava po 16. put, a od 26. do 29. travnja nastupit će 16 momčadi u četiri skupine. 

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza na sastanku Organizacijskog odbora činili su glavni instruktor Sreten Ćuk, instruktor Ivan Bedi, administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač i viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Domaćina su predstavljali vukovarski gradonačelnik i predsjednik Organizacijskog odbora Ivan Penava, u čijim je prostorijama sastanak i održan, te članovi Ivo Bogdanović, Slavko Jurić i Ivo Kovačić.

Delegacija HNS-a u Vukovaru je položila svijeće i cvijeće na grob istaknutog nogometnog djelatnika Petra Mlinarića, jednog od suosnivača turnira. Potom se sastala s predstavnicima vinkovačkog prvoligaša Cibalije, dok se u Slavonskom Brodu sastala s predstavnicima Marsonije.

Na sastancima se razgovaralo o kalendaru natjecanja, usklađivanju s programskim aktivnostima HNS-a, aktualnim izazovima i mogućnostima za dodatno poboljšanje suradnje u budućnosti.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Brazil - Hrvatska

03.06.2018.