Pripreme za finale Kupa

Predsjednik Šuker s delegacijom HNS-a u Vinkovcima

10.04.2018.

Predsjednik Šuker s delegacijom HNS-a u Vinkovcima
Foto: Arhiva HNS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je danas Vinkovce gdje će biti odigrana finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa.

Vinkovci će 23. svibnja biti nogometno središte Hrvatske - na stadionu HNK Cibalia susrest će se Dinamo i Hajduk u finalu Hrvatskog kupa.

Tim povodom danas je u Vinkovcima boravila delegacija Saveza u kojoj su uz predsjednika HNS-a Davora Šukera bili član Izvršnog odbora Dubravko Galović, direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić i pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk.

Pridajući veliku važnost ovom događaju, delegaciju Saveza u Vinkovcima su dočekali župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić te Josip Kuterovac, predsjednik ŽNS-a i Cibalije te član Izvršnog odbora HNS-a.

Tema razgovora bili su svi aspekti organizacije zahtjevne utakmice kao što je finale Hrvatskog kupa, a dogovoreni su i svi detalji radova na stadionu odnosno potrebnih zahvata na infrastrukturi radi održavanja ove utakmice.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri