Dinamo čestitao Rijeci na Kupu

Kek: "Veliki iskorak i pozitivna atmosfera"

14.05.2014.

Kek: "Veliki iskorak i pozitivna atmosfera"
Foto: Drago Sopta/HNS

Rijeka je dvostrukom pobjedom nad Dinamom osvojila Kup, nakon čega su Matjaž Kek i Zoran Mamić ponudili svoje komentare.

Na Kantridi se u utorak navečer slavilo osvajanje Hrvatskog nogometnog kupa. Rijeka je nakon maksimirskih 1:0 i u uzvratu svladala Dinamo, ovoga puta 2:0, golovima Mitrovića u prvom i Kvržića u drugom poluvremenu.

Trener Rijeke Matjaž Kek istaknuo je važnost ovakvog uspjeha, no i odmah najavio da se na ovom trofeju ne smije stati.

"Klub raste iz dana u dan, a ovo je nagrada za sve ljude koji su postavljali temelje projekta. Danas smo napravili veliki iskorak, a mislim da smo napravili i jednu pozitivnu atmosferu u hrvatskom nogometu. Neka nam ovo bude izazov za daljnji, još veći rad, samo tako ćemo moći potvrditi ovaj rezultat", izjavio je slovenski stručnjak.

Zoran Mamić, trener Dinama, kaže kako je domaćin zasluženo došao do trofeja, premda su se zagrebački Modri maksimalno trudili preokrenuti rezultat.

"Od srca čestitam Rijeci na osvajanju Kupa, zasluženo su pobijedili i bili bolji u obje odigrane utakmice. Moja je momčad izvlačila i posljednje atome snage iz sebe te čestitam i njima. Nažalost, to nam nije bilo dovoljno, a privilegija je igrati u ovako sjajnoj atmosferi", rekao je poslije utakmice.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri