Šuker: "Ponosni smo na pokazano"

23.03.2013.

Šuker: "Ponosni smo na pokazano"

Nakon pobjede Hrvatske protiv Srbije, domaćinu je kao organizatoru čestitao i predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić.

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza (FSS) Tomislav Karadžić imao je samo riječi hvale za organizaciju zagrebačkog susreta:

 

"Sve ovo što smo doživjeli u Zagrebu je za svaku pohvalu, čestitam organizatorima iz HNS-a i svih struktura, na stadionu je vladala prava nogometna atmosfera. Bio sam šef naše ekspedicije i 1999. godine i ovo je velika razlika i u gradu i na stadionu. Sve čestitke, zaslužena je pobjeda hrvatske reprezentacije. Golove smo primili iz kikseva, malo smo se popravili u drugom poluvremenu, ali Hrvati su bili bolji i mislim da su se plasirali na SP u Brazil."

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, bio je zadovoljan i nastupom reprezentacije i organizacijom susreta:

"Čestitke igračima, stručnom stožeru i navijačima. Pokazali smo Europi i cijelom svijetu kako smo dobri baš u svemu. Ponosni smo. Dovoljno je ovo što ću sada kazati - Srpski nogometni savez dao nam je sve pohvale, svi su bili zadovoljni gostoprimstvom i atmosferom na stadionu. Tri boda su ostala u našim rukama, svi smo sretni."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri