NOGOMETNA EDUKACIJA

Druga generacija polaznika CFM-a od utorka u klupama

22.09.2014.

Druga generacija polaznika CFM-a od utorka u klupama
Foto: Drago Sopta/HNS

U utorak i srijedu kreće drugo izdanje edukacije za nogometne djelatnike pod nazivom "Certificate in Football Management". 

Engleski i Hrvatski nogometni savez odabrani su od strane Uefe za pilot projekt koji je uspješno okončan krajem prošle godine. Cilj ovog programa je razvijanje managerskih vještina nogometnih djelatnika u nacionalnim nogometnim savezima.

U novom izdanju CFM-a, hrvatskim nogometnim djelatnicima pridružit će se kolege iz Bugarske, BiH, Grčke, Makedonije i Slovenije kako bi obogatili svoja znanja i stekli vrijedan Uefin certifikat. Program se sastoji od šest interaktivnih on-line modula i tri seminara koja će se održati u Hrvatskoj.

Svaki modul i seminar bavi se ključnim područjima upravljanja nogometom u nacionalnim savezima: Organizacija u nogometu, Strategija i strateško upravljanje, Operativno upravljanje, Marketing i sponzorstva, Komunikacija, mediji i odnosi s javnošću, Organizacija događanja i organizacija volontera, a pripremili su ih i provode ga međunarodno priznati akademski stručnjaci s britanskih, talijanskih, španjolskih, francuskih i švicarskih sveučilišta. UEFA CFM traje osam mjeseci, a završne certifikate izdaje "Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP)”, Sveučilišta u Lausannei.

Hrvatski nogometni savez omogućio je, osim svojim zaposlenicima, također i zaposlenicima klubova Prve i Druge HNL kao i županijskih nogometnih saveza da sudjeluju u ovom jedinstvenom, međunarodnom programu obrazovanja nogometnog menadžmenta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri