Počinju prijave za pratitelje igrača

13.05.2013.

Počinju prijave za pratitelje igrača

Hrvatski nogometni savez pruža priliku klincima i klincezama da budu pratitelji igrača na utakmici Hrvatska - Škotska.

7. lipnja u 20:15 Hrvatska će na Maksimiru protiv Škotske pokušati napraviti novi korak prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a dio tog spektakla može biti i Vaše dijete.

Naime, HNS otvara mogućnost prijave dječaka i djevojčica za ulogu pratitelja igrača reprezentacija Hrvatske i Škotske. I Vaše dijete može istrčati na teren držeći za ruku nogometne zvijezde poput Marija Mandžukića, Luke Modrića ili Darija Srne, a da biste ga prijavili mora zadovoljavati samo dva uvjeta - da ima od 7 do 9 godina i da je visoko između 110 i 130 centimetara.

Prijave traju od 13. do 19. svibnja u 9 sati, a prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] s naznakom "Prijava za pratitelja igrača" uz davanje sljedećih informacija:

1) Vaše ime i prezime
2) Ime i prezime djeteta
3) Datum rođenja djeteta
4) Visina djeteta
5) E-mail kontakt i broj mobitela

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker na javnoj će konferenciji za medije nasumično odabrati 22 klinca i klinceze koji će imati prigodu istrčati na utakmicu s nogometašima Škotske i Hrvatske.

Svi odabrani dječaci i djevojčice moći će pogledati utakmicu u pratnji jednog roditelja ili rođaka, a HNS će im osigurati dres, kratke hlače i štucne za trajno vlasništvo.

Mali ljubitelji nogometa, budite uz bok nogometnim zvijezdama!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri