Deset tisuća prijavljenih

Održan ždrijeb za kupnju ulaznica za Italija - Hrvatska

24.10.2014.

Održan ždrijeb za kupnju ulaznica za Italija - Hrvatska
Foto: Drago Sopta/HNS

Danas je okončan proces prijava za kupnju ulaznica za susret Europskih kvalifikacija između Italije i Hrvatske, a kako je broj prijava uvelike nadmašio raspoloživi broj ulaznica, održan je ždrijeb metodom slučajnog odabira.

Utakmica Italija - Hrvatska očekivano je izazvala ogroman interes hrvatskih navijača, pa se tako čak 9976 navijača prijavilo za ulaznicu putem HNS-a, u ukupno 3403 prijave.

Kako je u javnoj prodaji bilo 2250 ulaznica, od čega je polovica namijenjena članovima Kluba navijača Uvijek vjerni, u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan je ždrijeb metodom slučajnog odabira kako bi se utvrdio popis navijača koji su dobili pravo kupnje ulaznica.

Foto: Drago Sopta/HNS

U Komisiji za provedbu ždrijeba bili su Nikša Martinac (povjerenik za ulaznice), Anđela Toth Sesar (savjetnica za pravnu i financijsku regulativu i posebne projekte) i Matija Puhak (pravni savjetnik), a ždrijeb je obavljen pod nadzorom i ovjeren od strane javnog bilježnika Pere Džankića.

Svi prijavljeni će tijekom dana biti obaviješteni putem e-maila o rezultatima ždrijeba, a stanje svoje prijave mogu u svakom trenutku provjeriti i na svojim korisničkim stranicama.

Utakmica Italija - Hrvatska igra se u nedjelju 16. studenoga u 20:45 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri