Pogodak na humanitarnoj utakmici

Šuker: "Bilo je lijepo biti dio ovog spektakla"

05.12.2014.

Šuker: "Bilo je lijepo biti dio ovog spektakla"
Foto: Arhiva HNS

Zlatna kopačka sa Svjetskog prvenstva 1998. godine, Davor Šuker, pokazao je i na utakmici svjetskih nogometnih legendi kako još uvijek ima odličan nos za postizanje pogodaka...

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, u Bangkoku je sudjelovao na utakmici "Global Legend Series", serije utakmica u kojima sudjeluju umirovljene nogometne zvijezde.

Šuker je igrao za momčad Luisa Figa koja je na kraju izgubila od momčadi Fabija Cannavara s 8:5, ali najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti zadovoljstvo može pronaći u prvom pogotku za "Bijele" kojim je izjednačio rezultat na 1:1. Predsjednik Saveza potom je preselio na klupu navijati dalje za Figovu momčad, a ponovno je ušao početkom drugog dijela kada je odigrao još desetak minuta.

"Bilo je lijepo biti dio ovog spektakla, vidjeti se s bivšim suigračima i igračima protiv kojih sam igrao. Vladala je odlična atmosfera, vidjelo se koliko navijači vole nogomet, pokušali smo im uzvratiti na najbolji način. Čeka nas još nekoliko utakmica ove serije, drago mi je što mogu pomoći humanitarnom aspektu ovog projekta", izjavio je poslije utakmice Šuker.

Nakon obavljenih sastanaka u Tajlandu, gdje je bio gost i predsjednika Tajlandskog nogometnog saveza i člana Izvršnog odbora Fife, Worawija Makudija, Šuker se u subotu vraća u Zagreb.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri