Podrška FSS-a

Karadžić: "Davor je uvijek dobrodošao i ima našu podršku"

12.03.2015.

Karadžić: "Davor je uvijek dobrodošao i ima našu podršku"
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker bio je danas u posjeti Fudbalskom savezu Srbije gdje je predsjedniku FSS-a Tomislavu Karadžiću i delegaciji domaćina prezentirao svoj program za članstvo u Izvršnom odboru Uefe.

Šuker je posjetio Sportski centar FSS-a u Staroj Pazovi gdje je razgovarao s Karadžićem i suradnicima o brojnim aspektima suradnje dvaju saveza, kao i svom programu za članstvo u Izvršnom odboru Uefe.

Foto: Arhiva HNS

Tomislav Karadžić nije skrivao potporu predsjedniku HNS-a:

"I da Davor nije došao u ovaj posjet, imao bi podršku Fudbalskog saveza Srbije. Sretan sam, ipak, što je došao, ovdje je uvijek dobrodošao. Naša dva saveza i do sada su imala suradnju na visokom nivou, očekujem da se tako nastavi i u budućnosti."

Šuker je izrazio nadu da bi kao član IO-a Uefe mogao pomoći savezima u okruženju:

"Za članstvo u Izvršnom odboru moram upoznati što veći broj zemalja sa svojim programom. Razumljivo, jedna od obaveznih stanica bila je i Srbija gdje sam se susreo sa starim prijateljima i kolegama s kojima imam kvalitetnu suradnju. Nadam se da ću uspjeti u svojim planovima, da ću se uključiti u rad tijela Uefe i da ću tako, između ostaloga, moći pomoći brojnim zemljama u regiji s obzirom na to da nas muče gotovo iste brige."

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri