Hrvatska - Italija

Tehnički sastanak HNS-a, Hajduka i Splita

14.04.2015.

Tehnički sastanak HNS-a, Hajduka i Splita
Foto: Drago Sopta/HNS

U utorak je u Splitu održan radni sastanak čelnika HNS-a, Hajduka i Grada Splita vezano uz organizaciju kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Italija 12. lipnja 2015. godine na Poljudu.

U ime Saveza sastanku su nazočili izvršni predsjednik Damir Vrbanović, izbornik Niko Kovač, team managerica Iva Olivari, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, match manager Alan Balen, povjerenik za ulaznice Nikša Martinac i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Grad Split su predstavljali pročelnik za sport Hrvoje Akrap i savjetnik gradonačelnika za sport Ozren Bužančić.

Delegaciju Hajduka predvodio je predsjednik Uprave Marin Brbić, a nazočili su predsjednik Skupštine Vinko Radovani, šef logistike Jakša Radnić i povjerenik za sigurnost Frane Medvedec.

HNS je upoznao Grad Split i Hajduk kao suorganizatore utakmice sa svim visokim standardima koje Uefa traži u organizaciji utakmica A kategorije u koju je svrstan susret Hrvatska - Italija. U četvrtak će stadion Poljud obići i delegacija Uefe na čelu sa Soniom Diaz, Uefinom managericom za domaće utakmice hrvatske reprezentacije.

Reprezentacija Hrvatske dolazi u Split u ponedjeljak 8. lipnja nakon prijateljske utakmice s Gibraltarom u Varaždinu. Istog dana reprezentacija će održati otvoreni trening na Poljudu.

Sve strane pokazale su maksimalnu spremnost da domaćinstvo hrvatske reprezentacije protekne na najvišoj mogućoj razini, kao i da se u organizaciji utakmice učini maksimum kako bi se ispoštovali standardi Uefe.

Izbornik Niko Kovač raduje se dolasku reprezentacije Hrvatske u Splitu:

“Hrvatska reprezentacija predstavlja sve dijelove Hrvatske, mi volimo Dalmaciju i Split kao i svaku drugu regiju te se veselimo domaćinstvu na Poljudu. Tužni smo što protiv Italije neće biti publike, ali učinit ćemo koliko možemo da se u tih tjedan dana približimo navijačima, a da onda protiv Bugarske uživamo u lijepoj atmosferi na punom Poljudu”.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri