Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija protiv Mađarske (10. listopada 2019. godine, Split)

 

Obavještavamo Vas kako do utorka 1. listopada u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Mađarske koja se igra 10. listopada na stadionu Poljud u Splitu.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 7. listopada u 20:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara. 

 

Ne zaboravite mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. Molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati dodatne napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 1. listopada u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Uzimajući u obzir kapacitet medijske tribine na stadionu Poljud, kao i očekivani veliki interes medija za navedenu utakmicu, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Također, iz istog razloga molimo sve redakcije da poštuju ograničenje od maksimalno dva akreditirana novinara po redakciji (ne računajući fotografe i snimatelje).

 

Akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija protiv Walesa (13. listopada 2019. godine, Cardiff)

 

Obavještavamo Vas kako je rok za slanje zahtjeva za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Walesa i Hrvatske srijeda 2. listopada u 12:00 sati.

 

Susret između Walesa i Hrvatske igra se 13. listopada s početkom u 19:45 sati po lokalnom vremenu u Cardiffu.

 

Zahtjeve možete poslati na e-mail adresu tomislav.pacak@hns-cff.hr, a molimo Vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Velškog nogometnog saveza.

 

Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice te da poštujete ograničenje od najviše dva novinara po redakciji (ne računajući snimatelje i fotoreportere). Također, molimo Vas da posebno navedete ako trebate akreditaciju za parking.

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Mađarska

10.10.2019.

Poljud, Split

Prethodna utakmica

Azerbajdžan - Hrvatska 1:1

09.09.2019.