Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za listopadske utakmice Lige nacija

 

Obavještavamo Vas kakodo srijede 30. rujna u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za utakmice Uefine Lige nacija koja će hrvatska reprezentacija igrati protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na stadionu Maksimir u Zagrebu. 

 

Akreditiranje za utakmice moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Primite na znanje kako je istodobno moguće akreditiranje za obje utakmice, pa Vas molimo da pažljivo odaberete za koju se utakmicu prijavljujete odnosno da ispunite dvije odvojene prijave ako želite pratiti obje utakmice.

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 5. listopada u 21:00 sat dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara. 

 

Naglašavamo mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga te konferencije za medije. Naime, zbog epidemioloških mjera, pristup prostoriji za konferencije za medije bit će ograničen malom broju novinara te Vas molimo da se za konferenciju za medije ne prijavi više od jednog člana redakcije.

 

Nadalje, molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 30. rujna u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Zbog strogih epidemioloških mjera te poštivanja Uefinog protokola za povratak igri, kapacitet medijske tribine stadiona Maksimir bit će izuzetno ograničen. Imajući u vidu i očekivani veliki interes medija za navedene utakmice, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Iz istog razloga molimo da sve redakcije poštuju ograničenje od maksimalno dva akreditirana novinara po redakciji.

 

Podsjećamo da na utakmicama Lige nacija do daljnjega nisu organizirane mix zone nakon utakmice. Također, na konferencijama za medije bit će isključivo kamere domaćeg i gostujućeg nositelja TV prava, a ostale zainteresirane televizije mogu nam se javiti kako bismo im omogućili dobivanje satelitskog signala s prijenosom konferencija za medije. 

 

Akreditacije za utakmicu Hrvatska U-21 - San Marino U-21

 

Mlada reprezentacija odigrat će 8. listopada kvalifikacijsku utakmicu protiv San Marina. Utakmica je na rasporedu u 18:00 sati na Nogometnom stadionu Zagreb (Kranjčevićeva) u Zagrebu. Predstavnici medija mogu se prijaviti za akreditaciju slanjem poruke elektronske pošte na adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr. Ljubazno molimo da u svojoj poruci navedete ime i prezime, OIB, broj telefona, redakciju te funkciju koju obavljate u redakciji. Pri dolasku na stadion potrebno je priložiti i ispunjeni epidemiološki upitnik, kojeg možete pronaći u privitku ove poruke.

 

Rok za prijavu za akreditacije ističe 6. listopada u 18 sati.

Sljedeća utakmica

Švicarska - Hrvatska

07.10.2020.

AFG Arena, St. Gallen

Prethodna utakmica

Francuska - Hrvatska 4:2

08.09.2020.

Stade de France, St. Denis