Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija protiv Slovačke (6. rujna 2019. godine, Trnava)

Obavještavamo Vas kako je rok za slanje zahtjeva za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Slovačke i Hrvatske ponedjeljak 19. kolovoza u 12:00 sati.
 

Susret između Slovačke i Hrvatske igra se 6. rujna s početkom u 20:45 sati u Trnavi.
 

Zahtjeve možete poslati na e-mail adresu tomislav.pacak@hns-cff.hr, a molimo Vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Slovačkog nogometnog saveza.
 

Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice te da poštujete ograničenje od najviše dva novinara po redakciji (ne računajući snimatelje i fotoreportere). Također, molimo Vas da posebno navedete ako trebate akreditaciju za parking.

Akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija protiv Azerbajdžana (9. rujna 2019. godine, Baku)

Obavještavamo Vas kako je rok za slanje zahtjeva za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Azerbajdžana i Hrvatske srijeda 21. kolovoza u 12:00 sati.
 

Susret između Azerbajdžana i Hrvatske igra se 9. rujna u Bakuu s početkom u 20:00 sati po lokalnom vremenu.
 

Zahtjeve možete poslati na e-mail adresu tomislav.pacak@hns-cff.hr, a molimo Vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz AFFA-e.
 

Molimo Vas da u svojim zahtjevima navedete ime i prezime svakog novinara, funkciju (novinar/fotograf/snimatelj) i broj putovnice te da poštujete ograničenje od najviše dva novinara po redakciji (ne računajući snimatelje i fotoreportere). Također, primite na znanje da je za ulazak u Azerbajdžan hrvatskim državljanima potrebna viza.

Sljedeća utakmica

Slovačka - Hrvatska

06.09.2019.

FC Spartak, Trnava

Prethodna utakmica

Hrvatska - Tunis 1:2

11.06.2019.

Stadion NK Varaždin, Varaždin