Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Vodič za medije za EURO 2020

 

Na sljedećoj poveznici možete pronaći dokument sa svim informacijama o organizaciji i rasporedu medijskih aktivnosti hrvatske reprezentacije uoči i tijekom Eura 2020: VODIČ ZA MEDIJE

 

Akreditacije za utakmicu Hrvatska - Armenija

 

Obavještavamo Vas kako do srijede 19. svibnja u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za prijateljsku utakmicu koju će hrvatska reprezentacija igrati protiv Armenije 1. lipnja s početkom u 18:00 sati u Velikoj Gorici.

 

Akreditiranje za utakmice moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Primite na znanje kako je istodobno moguće akreditiranje za utakmicu finala Hrvatskog kupa, pa Vas molimo da pažljivo odaberete za koju se utakmicu prijavljujete.

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 28. svibnja u 20:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara.

 

Naglašavamo mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga te konferencije za medije.

 

U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 19. svibnja u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Zbog strogih epidemioloških mjera te poštivanja Uefinog protokola za povratak igri, kapacitet medijske tribine bit će izuzetno ograničen. Imajući u vidu i očekivani veliki interes medija za utakmicu, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Iz istog razloga molimo da sve redakcije akreditiraju samo jednog predstavnika za ovu utakmicu.

 

Podsjećamo da na utakmicama hrvatske reprezentacije do daljnjega nisu organizirane mix zone nakon utakmice. 

 

Akreditacije za UEFA EURO 2020.

 

Rok za prijavu za akreditacije za UEFA EURO 2020 je istekao 27. travnja. 

 

Akreditacije za nastavak U-21 Europskog prvenstva

 

Ovim putem vas obavještavamo o postupku akreditiranja za nastavak U-21 Europskog prvenstva. Za akreditacije će se moći prijaviti isključivo novinari iz internetskih i tiskanih medija te fotografi. Prema Uefinoj odluci, predstavnici medija iz televizijskih i radijskih kuća koje ne prenose utakmice turnira neće moći prisustvovati turniru.

 

Za akreditacije će se moći prijaviti isključivo predstavnici medija koji su registrirani na Uefinoj platformi FAME te koji se nalaze na "predlisti" Uefe i nacionalnih saveza. U svrhu izrade navedene predliste, molimo sve predstavnike medija koji planiraju pratiti nastupe mlade reprezentacije u sljedećoj fazi U-21 Europskog prvenstva da na adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr pošalju svoje ime, prezime, redakciju, funkciju u redakciji te OIB. Rok za slanje navedenih podataka ističe 2. svibnja u 18 sati. Zbog Uefinih pravila, akreditiranje medijskih predstavnika koji do navedenog roka nisu dodani na predlistu neće biti moguće niti u iznimnim slučajevima.


Četvrtfinalna utakmica između Hrvatske U-21 i Španjolske U-21 na rasporedu je 31. svibnja u Mariboru, s početkom u 18 sati.

 

 

Akreditacije za finale Hrvatskog nogometnog kupa

 

Postupak akreditiranja za finale Hrvatskog nogometnog kupa otvoren je do 12. svibnja u 12 sati.

 

Finale HNK između Dinama i Istre 1961 bit će odigrano 19. svibnja na Gradskom stadionu Velika Gorica, s početkom u 20 sati.

 

Akreditirati se možete isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:
https://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 15. svibnja u 19 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član medijskog centra HNS-a, no članovima medijskog centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 12. svibnja u 12:00 sati te nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Imajući u vidu kapacitet medijske tribine Gradskog stadiona Velika Gorica te očekivani interes medija za navedenu utakmicu, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate utakmice Hrvatskog nogometnog kupa te zagrebački i istarski mediji koji redovito prate klubove finaliste. Iz istog razloga molimo da sve redakcije poštuju ograničenje od maksimalno dva akreditirana novinara po redakciji.

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Armenija

01.06.2021.

Gradski stadion, Velika Gorica

Prethodna utakmica

Hrvatska - Malta 3:0

30.03.2021.

Stadion HNK Rijeka, Rijeka