Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmicu Hrvatska - Slovačka

 

Do 30. rujna u 12:00 sati traje rok za prijavu za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022. godine koju će hrvatska reprezentacija igrati protiv Slovačke 11. listopada na stadionu Gradski vrt u Osijeku.


Akreditiranje za utakmice moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:
http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/


Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 7. listopada u 21:00 sat dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.


Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara.


Naglašavamo mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga te konferencije za medije. Naime, zbog epidemioloških mjera, pristup prostoriji za konferencije za medije bit će ograničen malom broju novinara te Vas molimo da se za konferenciju za medije ne prijavi više od jednog člana redakcije.


Nadalje, molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.


Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 30. rujna u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.


Zbog strogih epidemioloških mjera te poštivanja Uefinog protokola za povratak igri, kapacitet medijske tribine stadiona Gradski vrt bit će ograničen. Imajući u vidu i očekivani veliki interes medija za navedenu utakmicu, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Iz istog razloga molimo da sve redakcije poštuju ograničenje od maksimalno dva prijavljena novinara po redakciji.

 

Akreditacije za utakmicu Cipar - Hrvatska

 

Do srijede 29. rujna u 12:00 sati traje rok za slanje zamolbi za akreditaciju za utakmicu Europskih kvalifikacija za FIFA SP 2022. između Cipra i Hrvatske koja će biti odigrana 8. listopada u Larnaci. Zamolbe možete poslati na adresu tomislav.pacak@hns-cff.hr, a molimo vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Ciparskog nogometnog saveza.

 

U svom zahtjevu navedite ime, prezime i broj putovnice.

 

Akreditacije za utakmicu Hrvatska U-21 - Norveška U-21 

 
Utakmica između mladih reprezentacija Hrvatske i Norveške bit će odigrana 8. listopada na Stadionu NK Varaždin, s početkom u 18 sati.
 
Mediji koji žele pratiti utakmicu na stadionu mogu se prijaviti za akreditacije slanjem maila na adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr do 5. listopada u 18 sati. Ljubazno molimo da u svojoj poruci navedete svoje ime, prezime, redakciju i funkciju u redakciji. 
 
Napominjemo kako će svi predstavnici medija pri ulasku na stadion morati pokazati važeću EU COVID potvrdu.
 

Sljedeća utakmica

Malta - Hrvatska

11.11.2021.

National Stadium, Ta' Qali

Prethodna utakmica

Hrvatska - Slovačka 2:2

11.10.2021.

Stadion Gradski vrt, Osijek