Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za UEFA EURO 2020. 

 

Procesom akreditiranja za UEFA EURO 2020. rukovodi isključivo UEFA te vas ovim putem želimo informirati o osnovnim detaljima cijelog postupka.

 

Prijave za akreditacije moguće su od 5. prosinca, a akreditiranje traje do 31. siječnja 2020. u 23:59 sati. Nakon isteka tog roka, naknadno akreditiranje neće biti moguće.

 

UEFA će, za razliku od proteklih natjecanja, omogućiti ulazak nenositeljima TV i radio prava na stadion na dan utakmice i snimanje izjava u mix zoni te press konferencije, a novost je i funkcija "video novinara" za internetske portale, koji će također imati pristup stadionu na dan utakmice i mogućnost snimanja mix zone te press konferencije nakon utakmice.

 

Svi predstavnici medija koji se žele prijaviti za akreditaciju moraju imati aktivan korisnički račun na Uefinom FAME portalu. Ako se još niste registrirali, to trebate učiniti putem sljedeće poveznice:

 

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/EuroExperience/uefaorg/Accreditation/01/68/44/25/1684425_DOWNLOAD.pdf

 

S aktivnim korisničkim računom na FAME-u, za akreditacije za UEFA EURO 2020. možete se prijaviti putem sljedećih poveznica, ovisno o vrsti medija:

 

1) Predstavnici medija koji nisu TV ili radio (press, video novinari, fotografi) mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice:

 

http://fame.uefa.com/media

 

2) Predstavnici televizija i radija koji nisu nositelji TV/radio prava mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice:

 

http://broadcasters.fame.uefa.com

 

Televizije i radio stanice koje nisu registrirane na FAME-u, mogu to učiniti putem sljedeće poveznice:

https://www.uefa.com/insideuefa/mediaservices/accreditation/index.html

Prethodna utakmica

Hrvatska - Gruzija 2:1

19.11.2019.

'ALDO DROSINA', Pula