Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za kvalifikacijsko kolo za FIFA Svjetsko prvenstvo u futsalu

 

Obavještavamo Vas kako do 21. listopada u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za praćenje kvalifikacijskog kola za FIFA Svjetsko prvenstvo u futsalu koje će 2020. godine biti održano u Litvi na e-mail adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr. Molimo da u svome zahtjevu navedete ime i prezime, redakciju te funkciju (novinar, snimatelj, fotograf) svih predstavnika redakcije. 

 

Kvalifikacijsko kolo bit će odigrano u dvorani Gospino polje u Dubrovniku od 23. do 26. listopada, a hrvatska reprezentacija smještena je u skupinu s BiH, Švedskom i Rusijom. Dvije najbolje reprezentacije plasirat će se u Elitno kolo kvalifikacija.

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Slovačka

16.11.2019.

Rujevica, Rijeka

Prethodna utakmica

Wales - Hrvatska 1:1

13.10.2019.

City Stadium, Cardiff