Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

 

AKREDITACIJE ZA HRVATSKA - WALES

 

Obavještavamo Vas kako se do utorka 14. ožujka u 12:00 sati možete prijaviti za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija koju će hrvatska reprezentacija igrati protiv Walesa 25. ožujka na stadionu Poljud u Splitu.

  

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

  

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 21. ožujka u 21:00 sat dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Naglašavamo mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. Molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju.

  

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 14. ožujka u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

  

Imajući u vidu očekivani veliki interes medija za navedenu utakmicu i kapacitet medijske tribine na Poljudu, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Iz istog razloga molimo da sve redakcije poštuju ograničenje od maksimalno dva prijavljena novinara po redakciji.

   

Ako imate dodatnih pitanja oko procesa akreditiranja, slobodno se javite na e-mail adresu press@hns-cff.hr.

 

AKREDITACIJE ZA TURSKA - HRVATSKA

 

Obavještavamo vas da do utorka 14. ožujka u 12:00 sati možete poslati svoje zamolbe za akreditaciju za utakmicu Europskih kvalifikacija između Turske i Hrvatske koja će biti odigrana 28. ožujka u Bursi. Zamolbe možete poslati na adresu press@hns-cff.hr, a molimo vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Turskog nogometnog saveza.

U svom zahtjevu trebate navesti sljedeće informacije:
1. Ime
2. Prezime
3. Kategorija (press/photo)
4. Organizacija
5. Funkcija
6. Broj putovnice

Također, molimo vas da posebno navedete ako trebate akreditaciju za parking.

 

AKREDITACIJE ZA HRVATSKA U-21 - IZRAEL U-21

 

Utakmica mlade reprezentacije protiv Izraela bit će odigrana na stadionu NK Varaždin, 23. ožujka u 18 sati. Predstavnici medija koji žele na stadionu pratiti navedenu utakmicu mogu se prijaviti za medijske akreditacije putem maila na adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr. U mailu je potrebno navesti svoje ime i prezime, funkciju te redakciju. Rok za slanje molbi za akreditacije ističe 21. ožujka u 12 sati. 

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.

Prethodna utakmica

Turska - Hrvatska 0:2

28.03.2023.

Bursa