Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmice ženske reprezentacije

 

Obavještavamo Vas kako u studenom i prosincu možete prisustvovati dvjema kvalifikacijskim utakmicama hrvatske ženske A reprezentacije. Utakmice će se održati na stadionu Aldo Drosina u Puli u sljedećim terminima:

 

Hrvatska – Litva (27.11.2020. u 16.00 sati)
Hrvatska – Rumunjska (1.12.2020. u 16.00 sati)


Ako planirate dolaziti na navedene utakmice, svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije 48 sati prije utakmice putem elektronske pošte na adresu nika.bahtijarevic@hns-cff.hr. Ljubazno molimo da u svojoj poruci navedete ime i prezime, OIB, broj telefona, redakciju i funkciju koju obavljate u redakciji te da naznačite na koju od navedenih utakmica namjeravate dolaziti.

 

Pri dolasku na stadion potrebno je priložiti i ispunjeni epidemiološki upitnik. Bez ispisanog i ispunjenog upitnika neće Vam biti omogućen pristup stadionu.

Sljedeća utakmica

Engleska - Hrvatska

13.06.2021.

Wembley, London

Prethodna utakmica

Hrvatska - Portugal 2:3

17.11.2020.

Poljud, Split