Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

 

Akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Walesa (8. lipnja, Osijek)

 

Obavještavamo Vas kako do srijede 29. svibnja u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za susret Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Walesa koji se igra 8. lipnja na stadionu Gradski vrt u Osijeku s početkom u 15:00 sati.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Istovremeno je moguće i akreditiranje za utakmicu finala Hrvatskog kupa te za utakmicu Hrvatska - Tunis pa Vas molimo da pažljivo odaberete događaj za koji ispunjavate zahtjev. Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 4. lipnja u 20:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara. 

 

Ne zaboravite mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. Molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati dodatne napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 29. svibnja u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Uzimajući u obzir kapacitet medijske tribine na stadionu Gradski vrt, kao i uobičajeno veliki interes medija za praćenjem hrvatske reprezentacije, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Također, iz istog razloga molimo sve redakcije da poštuju ograničenje od maksimalno dva akreditirana novinara po redakciji (ne računajući fotografe i snimatelje).

 

Akreditacije za prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Tunisa (11. lipnja, Varaždin)

 

Obavještavamo Vas kako do petka 31. svibnja u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za prijateljski susret između Hrvatske i Tunisa koji se igra 11. lipnja na stadionu Varteks u Varaždinu.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Istovremeno je moguće i akreditiranje za utakmicu finala Hrvatskog kupa te za utakmicu Hrvatska - Wales pa Vas molimo da pažljivo odaberete događaj za koji ispunjavate zahtjev. Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 6. lipnja u 21:00 sat dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara. 

 

Ne zaboravite mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga. Molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati dodatne napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 31. svibnja u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Uzimajući u obzir kapacitet medijske tribine na stadionu Varteks, kao i uobičajeno veliki interes medija za praćenjem hrvatske reprezentacije, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Također, iz istog razloga molimo sve redakcije da poštuju ograničenje od maksimalno dva akreditirana novinara po redakciji (ne računajući fotografe i snimatelje).

 

Akreditacije za utakmicu između NK Omiš i hrvatske reprezentacije (31. svibnja, Omiš)

 

Obavještavamo Vas kako do petka 24. svibnja u 12:00 sati možete poslati molbe za akreditacije za revijalnu trening utakmicu između NK Omiš i hrvatske A reprezentacije koja se igra 31. svibnja u 15:00 sati u Omišu.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

 

Istovremeno je moguće i akreditiranje za finale Hrvatskog kupa te utakmice hrvatske reprezentacije protiv Walesa i Tunisa pa Vas molimo da pažljivo odaberete događaj za koji ispunjavate zahtjev. Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski ćete dobiti e-mail o primitku zahtjeva (molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 28. svibnja u 20:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

 

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 24. svibnja u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

 

Uzimajući u obzir iznimno mali kapacitet medijske tribine na stadionu u Omišu, kao i uobičajeno veliki interes medija za praćenjem hrvatske reprezentacije, nećemo moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. U suradnji s gradom Omišem, bit će predviđen i manji broj mjesta za lokalne medije koji se za akreditacije također trebaju prijaviti putem HNS-ovog web formulara. Molimo sve redakcije da poštuju ograničenje od maksimalno dva zahtjeva po redakciji (ne računajući fotografe i snimatelje), a da imaju u vidu kako će u najvećem broju slučajeva biti odobrena po jedna akreditacija. Redakcije koje uobičajeno ne prate hrvatsku reprezentaciju molimo da, uz online prijavu, pošalju press iskaznice svojih novinara na e-mail press@hns-cff.hr, zajedno s primjerima tekstova/fotografija/priloga u kojima se prati hrvatska reprezentacija.

 

Ako imate dodatnih pitanja oko procesa akreditiranja, slobodno se javite na e-mail adresu press@hns-cff.hr.

 

Akreditacije za UEFA U-21 Europsko prvenstvo (lipanj 2019. godine, Italija i San Marino) 

 

Obavještavamo Vas kako do 31. svibnja možete zatražiti medijske akreditacije za UEFA U-21 Europsko prvenstvo, koje će se održati u lipnju 2019. godine u Italiji i San Marinu. Prijaviti se možete isključivo putem Uefinog medijskog portala u sklopu portala FAME, a potrebno je prije toga imati aktiviran korisnički račun za predstavnike medija koji UEFA izdaje samo profesionalnim medijima. Ako još nemate aktivirani račun, sugeriramo Vam da se što prije prijavite za pristup FAME-u jer procedura za odobravanje računa traje određeno vrijeme.

 

Rok za slanje zahtjeva za akreditacije je 31. svibnja 2019. godine. Pitanja o akreditacijskom postupku možete poslati na adresu elektronske pošte media.accreditations@uefa.ch.

 

Molimo Vas da poštujete rok jer UEFA neće prihvaćati zakašnjele zahtjeve.

 

Akreditacije za finale Hrvatskog nogometnog kupa (22. svibnja, Pula)

 

Obavještavamo Vas kako je rok za akreditiranje za utakmicu finala Hrvatskog kupa istekao.

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

08.06.2019.

Stadion Gradski vrt, Osijek

Prethodna utakmica

Mađarska - Hrvatska 2:1

24.03.2019.