Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

 

 

AKREDITACIJE ZA FIFA SVJETSKO PRVENSTVO KATAR 2022.

 

Od ponedjeljka 27. lipnja FIFA je otovorila postupak akreditiranja za medije za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru, s 15. kolovozom kao završnim rokom za prijave.

 

Niže navedene upute odnose se na pisane medije (tiskane i internetske) te fotoreportere. Nositelji TV i radijskih prava akreditiraju se direktno preko Fife TV, dok će za nenositelje TV i radijskih prava informacije FIFA objaviti dodatne informacije u ponedjeljak te će se ti mediji moći prijaviti direktno preko Fife.

 

Da bi se mediji mogli prijaviti za akreditaciju, potrebno im je sljedeće:

 

1. Pristup FIFA Media Hubu, koji odobrava FIFA
2. Kontrolni ključ, koji odobrava HNS (putem Fifinog sustava)

 

Da biste dobili kontrolni ključ, molimo Vas da se najkasnije do 10. srpnja prijavite za akreditaciju slanjem e-maila na adresu press@hns-cff.hr

 

Između 10. i 20. srpnja, Odjel komunikacija HNS-a odredit će listu odobrenih predstavnika medija te im poslati kontrolne ključeve. U slučaju većeg broja prijavljenih medija nego što je predviđena Fifina kvota za hrvatske medije, oko konačnog popisa konzultirat ćemo se s Hrvatskim zborom sportskih novinara.

 

Nakon što dobijete kontrolni ključ, putem svog korisničkog računa na FIFA Media Hubu moći ćete se prijaviti za akreditaciju za Svjetsko prvenstvo. Ponovno naglašavamo da odobreni račun za FIFA Media Hub NIJE ujedno i akreditacija za SP.

 

Registracija na FIFA Media Hubu

 

Ako već nemate pristup FIFA Media Hubu, trebate se prijaviti za registraciju putem stranice https://media.fifa.com/registration

 

Nakon ispunjene prijave, Fifi će trebati određeno vrijeme da odobri vašu prijavu, pa još jednom naglašavamo potrebu da ovu registraciju obavite što prije.

 

 

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Danska

22.09.2022.

Prethodna utakmica

Francuska - Hrvatska 0:1

13.06.2022.

Stade de France, St. Denis