Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Mediji

Informacije

Predstavnici medija ovdje mogu pronaći informacije o akreditiranju za utakmice hrvatskih reprezentacije i druge obavijesti o medijskim aktivnostima HNS-a.

Informacije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Poštovani predstavnici medija, ako želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima hrvatskih reprezentacija putem maila, prijavite se na mail press@hns-cff.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu Saveza.

Akreditacije za utakmicu Hrvatska - Rusija

 

Do 3. studenoga u 12:00 sati možete se prijaviti za akreditacije za utakmicu Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022. godine koju će hrvatska reprezentacija igrati protiv Rusije 14. studenoga na stadionu Poljud u Splitu.

 

Akreditiranje za utakmicu moguće je isključivo putem web-aplikacije na stranicama HNS-a:

http://hns-cff.hr/mediji/akreditacije/

  

Molimo Vas da ostavite sve tražene podatke, uključujući OIB, inače zahtjev neće biti procesuiran. Kada pošaljete zahtjev, automatski trebate dobiti e-mail o primitku zahtjeva (inače se niste uspješno prijavili; molimo provjerite svoje pretince za neželjenu poštu), a do 11. studenoga u 18:00 sati dobit ćete obavijest o statusu zahtjeva te, ako je zahtjev odobren, informacije o načinu i vremenu preuzimanja akreditacija.

  

Urednici medija mogu lako ispuniti više zahtjeva za sve suradnike u redakciji. Za ispunjavanje zahtjeva nije potrebno biti član media centra HNS-a, no članovima media centra ispunjavanje zahtjeva bit će olakšano automatskim ispunjavanjem web formulara. 

  

Naglašavamo mogućnost odabira dodatnih akreditacija; u ovom slučaju, parkinga te konferencije za medije. Naime, zbog epidemioloških mjera, pristup prostoriji za konferencije za medije bit će ograničen te Vas molimo da se za konferenciju za medije ne prijavi više od jednog člana redakcije.

  

Nadalje, molimo Vas da u ime redakcije samo jedna osoba traži parkirališnu akreditaciju. U e-mailu s potvrdom odobrenja akreditacije bit će Vam navedeno koje su Vam dodatne akreditacije eventualno odobrene. Također, budite slobodni napisati napomene u za to predviđeni obrazac ako imate dodatnih pitanja/zamolbi.

  

Molimo Vas da poštujete navedeni rok. Aplikacija se automatski zatvara 3. studenoga u 12:00 sati i nakon toga neće biti moguće naknadno akreditiranje ni u iznimnim slučajevima.

  

Zbog strogih epidemioloških mjera te poštivanja Uefinog protokola za povratak igri, kapacitet medijske tribine stadiona Poljud bit će ograničen. Imajući u vidu i očekivani veliki interes medija za navedenu utakmicu, HNS neće moći odobriti sve zahtjeve te će prednost imati nacionalni mediji koji redovito prate hrvatsku reprezentaciju. Iz istog razloga molimo da sve redakcije poštuju ograničenje od maksimalno dva prijavljena novinara po redakciji.

 

Akreditacije za utakmicu Malta - Hrvatska

 

Do srijede 3. studenoga u 12:00 sati možete poslati svoje zamolbe za akreditaciju za utakmicu Europskih kvalifikacija za FIFA SP 2022. između Malte i Hrvatske koja će biti odigrana 11. studenoga. Zamolbe možete poslati na adresu press@hns-cff.hr, a molimo vas da poštujete navedeni rok jer sve naknadne zahtjeve nećemo moći uvažiti zbog rokova kolega iz Malteškog nogometnog saveza.

 

U svom zahtjevu navedite ime, prezime i broj putovnice.

 

Također, molimo vas da posebno navedete ako trebate akreditaciju za parking.

 

 

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Austrija

03.06.2022.

Prethodna utakmica

Hrvatska - Rusija 1:0

14.11.2021.

Poljud, Split