Slavlja Međužupanijske selekcije Međimurje-Varaždin

Završna selekcija U-12 i U-13 NS Sjever

06.05.2016.

Završna selekcija U-12 i U-13 NS Sjever
Foto: HNS

U Trnovcu je u organizaciji ŽNS Varaždin održana završna selekcija Nogometnog središta Sjever za 2003. i 2004. godište.

Selektivni program HNS-a NS Sjever realizira se godinama kroz nekoliko faza, a započinje predselekcijama po ŽNS-ima, a koje se provode kroz Nacionalne razvojne kampove koji se za U-11 i U-12 kategorije održavaju na jesen, a za U-12 i U-13 kategorije na proljeće.

Slijede zatim županijske selekcije koje obuhvaćaju prepoznatu djecu iz predselekcija nakon čega slijede međužupanijske selekcije u kojima su se susrele selekcije ŽNS-a Međimurje i ŽNS-a Varaždin. U proljeće je susret odigran u Varaždinu, a na jesen u Čakovcu. S druge strane, istovremeno se u Koprivnici održavao turnir selekcija Bjelovara, Koprivnice i Virovitice. U završnoj selekciji NS-a Međužupanijska selekcija ŽNS-a Međimurje-Varaždin susrela se s Međužupanijskom selekcijom ŽNS-a Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Uslijedio je završni selektivni turnir NS HNS-a za starije selektivno godište. U proljeće je na rasporedu bio selektivni turnir za U-12 generaciju, a na jesen za U-13, a tamo se odradio i prvi širi izbor za prvu selekciju HNS-a.

Završna selekcija NS Sjever predstavlja izbor najnadarenijih igrača svih pet ŽNS-a NS Sjever za 2004. i 2003. godište, a koji su svrstani u dvije Međužupanijske selekcije. Međužupanijske selekcije odigrale su susrete po nešto izmijenjenim propozicijama, odnosno, uz smanjen teren za 16 metara po dužini.

U oba susreta, dakle, u U-12 i U-13 kategorijama, Međužupanijska selekcija Međimurje-Varaždin pobijedila je Međužupanijsku selekciju Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. U U-12 susretu Međužupanijska selekcija Međimurje-Varaždin slavila je 3:2 dvama pogocima Rožmarića te jednim Ratajeca, dok su na drugoj strani strijelci bili Stanić i Kajzogaj. U U-13 kategoriji Međužupanijska selekcija Međimurje-Varaždin upisala je pobjedu 4:0 dvama pogocima Martinčevića te po jednim Mihalinca i Bogdana.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri