Treninzi dječaka i djevojčica

Nacionalni razvojni kampovi u Sinju, Ogulinu, Vratima i Opuzenu

25.05.2016.

Nacionalni razvojni kampovi u Sinju, Ogulinu, Vratima i Opuzenu
Foto: Arhiva HNS

U Sinju, Ogulinu, Vratima i Opuzenu tijekom svibnja su održani nacionalni razvojni kampovi HNS-a.

Na području Nogometnog središta Split u gradu Sinju od 9. do 11. svibnja održan je Drugi nacionalni razvojni kamp. Prvoga dana Kamp se održavao na igralištu NK Tekstilac gdje su održani trening i trening utakmica za 2005. godište, a neposredno prije početka treninga sudionicima Kampa, igračima i trenerima, obratili su se instruktor Središta Split Ivan Gudelj te instruktor NSSDŽ prof. Zdravko Marić. Naredna dva dana treninzi i utakmice održani su na igralištu NK Junak za 2004. godište.

U Ogulinu su 9. i 16. svibnja održani razvojni kampovi, odnosno, selektivni treninzi selekcije NSKŽ za 2003. i 2004. godište. U selektivnim treninzima sudjelovali su instruktor NSKŽ Sanjin Lucijanić te treneri Matija Štefančić (NK Karlovac), Renato Glavaš (Ogulin), Antonio Magdić i Zdravko Jakovac (NK Karlovac 1919). Samim treninzima prisustvovalo je četrdesetak dječaka iz klubova s područja Karlovačke županije.

Foto: Arhiva HNS

Nacionalni razvojni kamp NSPGŽ održan je od 17. do 18. svibnja u Vratima pod vodstvom instruktora Mladena Ivančića. Na Kampu je sudjelovalo 13 dječaka 2005. godišta, deset dječaka 2004. godišta te 12 djevojčica, dok predviđeni trening za pripadnike nacionalnih manjina nije održan, budući da nije bilo prijavljene djece.

U Opuzenu je od 17. do 19. svibnja, a u suradnji s područnim instruktorom HNS-a za Središte Split Ivanom Gudeljom, održan Treći nacionalni razvojni kamp HNS-a za Dubrovačko-neretvansku županiju, odnosno, Nogometno središte Metković. Na Kampu su sudjelovali dječaci rođeni 2004. i 2005. godine te djevojčice svih dobnih uzrasta, kao i pripadnici nacionalnih manjina.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri